Nyári csobbanás a Danubius szállodáiban

Nyáron mi mást tehetünk, mint hogy minden lehetséges eszközzel próbálunk a meleg ellen védekezni. És mint tudjuk, ennek a víz az egyik leghatékonyabb módja, akár az elfogyasztott ásványvíz, akár a csobbanásra hívogató hatalmas medence formájában.

Mi az utóbbira szavazunk!

Ha megtehetjük, szakadjunk ki egy kicsit a hétköznapokból, és utazzunk vidékre!

Eredeti nyári csobbanás néven indította el idei frissítő kampányát a Danubius
Hotels Group, melyet a vidéki Health Spa Resort szállodákban vehet igénybe a kedves utazó.

A csomagajánlatban szerepel, hogy három éjszaka áráért ajándékba kaphatunk egy negyediket, ami igazán hívogató ajánlat.

A nyugat-magyarországi Danubius szállodák gyönyörű parkjai, különböző gyógy- és úszómedencéi, élményfürdői és színes gasztronómiai ajánlatai tökéletes hátteret adnak a pihenéshez.

Hévízen két szálloda közül választhatunk. A Danubius Health Spa Resort Hévíz****superior, mely festői környezetben, csupán 5 perc sétára fekszik a termál tótól, ideális hely a gyógyulásra, kikapcsolódásra, a kényeztető wellness és szépségprogramokhoz. Felejthetetlen élményt nyújt a hatalmas élménymedence, víz alatti zenével, esténként fényjátékkal. A Danubius Health Spa Resort Aqua****, Hévíz első „all inclusive” wellness és gyógy- szállodája, ahol a kényeztető wellness pihenés mellett ínycsiklandó gasztronómiai kínálat várja az idelátogatókat. A gyermekek önfeledt szórakozását játszószoba, játszótér, pancsoló és számtalan program szavatolja.

Bükfürdőn egyedülálló sportolási lehetőségekkel, páratlan wellness ajánlatokkal, élményfürdőzéssel és animációval várja a kicsiket és nagyokat a Danubius Health Spa Resort Bük****.

Sárváron, a 9 hektáros arborétum gyönyörű környezetében, csodálatosan virágzó rododendronok között várják a kényeztető kezelésekre, frissítő fürdőzésre, hangulatos pihenésre vágyókat a Danubius Health Spa Resort Sárvár**** szállodában.

További tippek: www.csobbanas.hu, www.danubiushotels.hu

Címkék: PR-cikkek