Még a válság ellenére se mondj le róluk!

Olvassa el a cikket majd válaszoljon helyesen 1 kérdésre! Ennyire egyszerűen nyerhet most laptop-ot, LCD TV-t vagy utazást. (Keresse a kvízt a lap alján!)

Válság van: kompromisszumokat kell kötnünk, meg kell szorítanunk a nadrágszíjat. A lassan szállóigévé váló mondatok hallatán hevesen bólogatunk; sajnos idén nem fér bele minden. Választanunk kell a régóta kinézett laptop, az LCD TV vagy a GPS között.

Arról nem is beszélve, hogy a tengerparti nyaralásnak is lőttek. Már csak emlék a nagy választék és az alacsony ár nyerő párosa. Vagy mégsem?

Óriás választék jó áron, van ilyen?

Talán meglepő, de igaz, hogy a nehéz idők ellenére van lehetőség arra, hogy jó áron, új, márkás termékekhez jussunk. Online aukciókon vaterázók, a legnagyobb online piactéren most 500 szuper termék közül válogathatnak akár 1 F-ért.

Érdemes sietni

Július 15-ig minden nap újabb és újabb akció indul! Utazási utalványok, iPod Shuffle, Samsung mp3 „Kavics”, Motojewel mobil, felsőkategóriás Samsung Omnia okostelefon és praktikus Asus EEE PC 900 netbook. Ugye mindegyik jól hangzik? És minden aukció 1 Ft-ról indul!

Akkor is érdemes kattintani, ha márkás kütyük helyett inkább egy kis pihenésre vágyunk. Bár a Riviérára a Vatera sem repít el 1 Ft-ért, egy kényeztető balatonfüredi, siófoki vagy sárvári wellness hétvége is testi-lelki felüdülést nyújthat idén nyáron, ha részt veszünk az 1 Ft-os aukción.

1 perc alatt nyerhet 1 laptopot, wellness hétvégét, vagy egy LCD tv-t!
Csak válaszolja meg helyesen a következő kérdést!

A helyes és pontos választ csak itt találhatja!>>

Részvételi feltételek:
-A játékban csak valós adatokkal vehet részt.
-A játék szervezői a nyereményről az értesítést az Ön által megadott e-mail címre küldik. Amennyiben, a nyertes 72 órán belül nem jelentkezik nyereményéért, pótnyertest sorsolunk.
– Ön a játékra történő jelentkezéssel kifejezetten vállalja, hogy adatait a játék szervezői Vezess.hu/fn.hu és a Vatera.hu további ajánlatok küldésére felhasználják. A részvétel a szabályok elfogadását jelenti.

Címkék: PR-cikkek