Tömegverekedés nem volt a sajtért

Akciós sajtért megrohamozták egy áruházlánc üzleteit Kaposváron és Nagyatádon. A megyeszékhelyen a rendőröknek is intézkedniük kellett, Nagyatádon elég volt a rendőri jelenlét is - adta közre vasárnap este a Sonline.hu.

A Somogy megyei internetes portál beszámolója szerint Nagyatádon mintegy száz ember gyűlt össze vasárnap este az egyik féláras sajtakciót hirdető áruház előtt. Volt, aki csaknem két órát töltött el a boltban, csak azért, hogy hét órától akciós áron vehesse meg a sajtgurigát. Fél hétkor elfogytak a bevásárlókosarak, az áruházat be kellett zárni. Az akció 18 percig tartott, az akciós sajt addigra elfogyott.

Az áruházlánc kaposvári áruházában az elképesztő tömegben nem mindenki viselkedett kulturáltan – írta az internetes hírportál, amelynek Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a rendőrök egy 73 éves férfit és egy 25 éves nőt állítottak elő a rendőri intézkedéssel szemben tanúsított ellenállásuk miatt.

A szóvivő ez utóbbit az MTI-nek is megerősítette, azt azonban cáfolta, hogy Kaposváron verekedésbe torkollott volna a fél áron kínált sajtakció, mint ahogyan erről egy másik helyi hírportál beszámolt.

Címkék: Belföld