Egy megvalósult álom: Fociparadicsom Telkiben

A Magyar Labdarúgó Szövetség 2006 februárjában eldöntötte: világszínvonalú edzőközpontot épít, mer álmodni egy merészet. Igaza lett: a monstre beruházás egy évvel ezelőtt kezdődött, a GLOBALL FOOTBALL PARK & SPORTHOTEL**** idén májusban átadásra került.

Világszínvonalú edzőközpont és sporthotel Budapest mellett






A háttér és a célközönség


A 6 hektáron elterülő, mintegy 3 milliárd forintos beruházás az MLSZ tulajdona, ugyanakkor hiba volna arra a következtetésre jutni, hogy belső magáncélokra készült.
A GLOBALL**** egy minden igényt kielégítő komplexum nem csupán a honi futballisták részére készült, és teszi lehetővé az ő világszínvonalú felkészülésüket. A külföldi, és más sportágak képviselőin túl vállalatok és természetesen magánszemélyek, egyénileg és csoportosan érkező turisták számára is nyitva áll a Fociparadicsom kapuja!

Sport, wellness és konferencia – mindent egy helyen!

Budapesttől mindössze 20 kilométerre, hazánk egyik legjobb mikroklímájú településén, Telkiben található a GLOBALL****.
A kényelmes pihenést 60 kétágyas szoba és 4 apartman biztosítja –alapfelszereltség a minibár, MP3 csatlakozó, LCD televízió, légkondicionáló, telefon, széf és az internet.
A vállalati ügyfelek számára 250 fős kapacitású, természetes fénnyel rendelkező, egyedi belsőépítészeti koncepció alapján készült konferenciatermek, és természetesen a legmodernebb technika is rendelkezésre áll.

Klasszikus erő- és cardio-gépek, teljesítményfelmérő, testösszetételmérő, rehabilitációra alkalmas gépek segítenek a tökéletes fizikum kialakításában. A teljes körű, kényeztető kikapcsolódás a GLOBALL**** wellness részlegében: uszoda, élményfürdő, gőzfürdő, pezsgőfürdő, szauna, relaxációs szoba, masszőr várja a vendégeket.
A 130 személyes étterem a hét minden napján nyitott, az étlap a magyaros ízek mellett nemzetközi különlegességeket kínál, s természetesen az egészséges életmód hívei számára nélkülözhetetlen bio- és wellnessfogások is szerepelnek a kínálatban.

GLOBALL Football Park & Sporthotel****

2089 Telki, Szajkó utca 39.
Telefon: +36 26 814 900, +36 26 814 990
E-mail:globall@globall.hu

Címkék: PR-cikkek