Akciós számlacsomag mikro- és kisvállalatoknak

A jelenlegi gazdasági helyzetben kiemelt jelentőséggel bír a költségoptimalizálás a vállalkozások körében. Deklarált törekvése a cégeknek a költséghatékony megoldások alkalmazása, szolgáltatások igénybevétele. Az OTP Bank akciós számlakonstrukciójával a vállalkozások több banki szolgáltatást nulla forintos költséggel vehetnek igénybe.

A válság mindenkit érint, ugyanakkor létezik egy olyan vállalkozói réteg, amelynek működésére még erőteljesebben hatnak a negatív pénzpiaci folyamatok: ők a mikro- és kisvállalatok, akik a magyarországi foglalkoztatottak nagy részét adják. A helyi-regionális fejlődésben kiemelkedő szerepük van, élénkítik a gazdaságot és új munkahelyeket teremtenek. Sikeres működésük fontos szerepet játszik a magyar gazdaság fejlődésében.

Az OTP Bank azon mikro- és kisvállalatoknak, társasházaknak, lakásszövetkezeteknek, amelyek július 31-ig nyitnak akciós számlacsomagot, 2009. szeptember 30-ig díjmentesen biztosítja a következő szolgáltatásokat:

• számlavezetés,
• havi 20 db belföldi forint eseti átutalás (elektronikus vagy bankfióki),
• 1 db elektronikus betéti kártya első éves díja,
• havi 3 db fióki pénztári forint készpénzfelvétel,
• havi 3 db bankfióki forint bankjegybefizetés,
• OTPdirekt alap és kontroll szolgáltatás és
• számlakivonat kiküldés.

A kedvezményes időszakot követően október 1-jén az akciós számlakonstrukció vállalkozások és non-profit szervezetek esetében E-számlacsomagra vagy SzinkronExtra számlacsomagra, társasházak és lakásszövetkezetek esetében Társasházi üzemeltetési számlára vált át.

A kedvezményes számlavezetés mellett a Ráadás Extra Kisvállalkozói Betétben 2009. június 30-ig elhelyezett új forrásokra (minimum 100.000 Ft) kiemelkedő, évi 10,25% kamatot (EBKM:10,25%) realizálhatnak a vállalkozások.

A tájékoztatás nem teljes körű. Amennyiben felkeltettük érdeklődését a betéti és számlacsomag akció részletes feltételeit a bankfiókokban és a www.otpbank.hu címen elérhető honlapon megtalálható vonatkozó Hirdetmények és Üzletszabályzatok tartalmazzák.

Címkék: PR-cikkek