Biztosra megyünk!

Ebben a bizonytalan gazdasági világban mindenki számára fontosabbá vált az anyagi és egzisztenciális biztonság, jobban megtervezve ezáltal befektetéseinket, pénzügyeinket, vagy akár idős napjainkat.

Válságokkal terhelt világunkban, a bizonytalanná váló mindennapokban
mindenki számára még fontosabbá vált az anyagi és az egzisztenciális
biztonság. Ezáltal azonban életünk részévé kezd válni az öngondoskodás, pénzügyeinket, befektetéseinket sokkal naprakészebben kezeljük, és az időskorra is jobban felkészülünk.

Hogyan fogom fizetni fennálló hiteltartozásaimat, ha netán váratlanul munkanélkülivé válok? Hogyan tudok stabil anyagi hátteret biztosítani családomnak egy tragédia esetén, vagy ha megváltozik a keresőképességem? A világon végigsöprő pénzügyi krízisek árnyékában előtérbe kerülnek az ezekhez hasonló kérdések. Megválaszolásukban és a felmerülő problémák megoldásában az Allianz nyújt segítséget, amelynek neve mára az egész világon összeforrt a biztonsággal.

A kialakult gazdasági válság hatásainak és az ezzel összefüggő
nehézségek enyhítésére az Allianz olyan átfogó biztosítási programot dolgozott ki, amelyben az ügyfelek saját élethelyzetükhöz illeszkedő védelmi
struktúrát vehetnek igénybe, és egy esetleges munkanélküliség idejére is tartalmaz biztosítási fedezetet.





Az Allianz Egzisztencia programok komplex védelmi csomagjai segítenek áthidalni egy munkanélküliként eltöltött életszakaszt, és azonnali egyösszegű szolgáltatást nyújtanak a kritikus élethelyzetekben; például a biztosított halála esetén gondoskodnak a hátrahagyott család anyagi helyzetének stabilizálásáról. Így a család életvitele egy hirtelen bekövetkező, nem várt esemény után is biztonságban folytatódhat. Az ügyfelek a programok négyféle védelmi szintje közül választhatják ki a számukra leginkább testhezállót. A Háttér, Optimum, Extra, és Nívó csomagok munkanélküliség esetén 30 000-tól 120 000 forintig nyújtanak havi egyösszegű szolgáltatást.

A jövőre való tudatos felkészüléshez az Allianz Életprogramok nyújtanak személyre szabott, szabadon és rugalmasan alakítható megoldásokat. Az Allianz szakértői segítenek kiválasztani a céloknak megfelelő befektetési eszközöket, amelyek később a változó igények szerint alakíthatók. Az Életprogramok minden eshetőségre kínálnak megoldásokat, és lehetőséget biztosítanak arra is, hogy biztosítását egy szerződésen belül kiterjeszthesse szeretteire is.

Az Allianz Klasszikusok élet- és személybiztosítási termékcsaláddal az ügyfelek biztosítási védelmet alakíthat ki maguknak, és minden, számukra fontos személynek. A Klasszikusok termékei kiemelt védelemben részesítik a kisgyermekes családokat, honorálják a magas díjat fizető szerződőket, és elismerik a hűséges ügyfeleket.
Az Allianz korszerű termékválasztéka révén testre szabott gondoskodásban, az európai életpályáknak megfelelő szolgáltatásokban és hosszú távú, biztonságos gyarapodásban lesz része mindenkinek az élet minden szakaszában.

További információk:

www.allianz.hu
06-40-421-421






Címkék: PR-cikkek