CIB Bázis számla – a kis cégekre is gondolva

A CIB Bank a vállalkozások és a vállalatok eltérő igényeire és a meglehetősen változatos bankolási szokásaikra való tekintettel a számlacsomagok széles skáláját kínálja számukra a Bázis Számlától a Prémium Számláig.

Minél nagyobb egy cég forgalma, annál kevesebbet fizet például az átutalásokért.

A Bázis Számlacsomag kialakításánál gondoltunk azokra a kezdő, vagy már működő társas és egyéni vállalkozókra, amelyek kevés tranzakciót bonyolítanak. A kisvállalkozásoknak kínált lehetőségről Topor Balázzsal, a CIB Bank Mikrovállalkozások termékfejlesztés vezetőjével beszélgettünk.

Kinek ajánlja a havi 299 forint számlavezetési díjjal igényelhető Bázis Üzleti Számlacsomagot?

A CIB Bank megtalálta a megoldást azoknak az egyéni vállalkozásoknak, induló vagy működő kisvállalkozásoknak, amelyek esetleg csak a törvényi kötelezettség miatt kénytelenek bankszámlát fenntartani, vagy havonta mindössze csak néhány utalást, illetve pénztári ki- és befizetést szeretnének elintézni. Nekik ajánljuk a Bázis Számlacsomagot.

Miért ajánlja a Bázis Számlacsomagot az egyéni vállalkozásoknak, induló vállalkozásoknak és az alacsony számlaforgalmú vállalatoknak?

A CIB Bázis Számlacsomag nemcsak alacsony fix díjat jelent az ügyfeleknek, hanem számos olyan plusz szolgáltatást is tartalmaz, amely maximálisan kielégíti a mai kisvállalkozói igényeket. Ingyenesen biztosítjuk a Bázis Számlához a CIB Internet Bankot, amelyen a vállalkozások vezetői munkaidőn túl, akár éjszaka is intézhetik pénzügyeiket. Újdonság, hogy az okostelefonnal és PDA-val rendelkező ügyfeleink díjmentesen vehetik igénybe mobilCIB szolgáltatásunkat, amely tulajdonképpen mobileszközök képernyőjére optimalizált internetbankot jelent. Külön kiemelendő, hogy ügyfeleink első éves kártyadíj nélkül igényelhetnek CIB Kompakt Vállalati Kártyát is a számlához. Fenti szolgáltatásaink segítségével ügyfeleink akár a saját mobilbankárukká is válhatnak, hiszen bankügyeik intézését nem a cégvezetésre szánt időben kell megoldaniuk. A Bázis Számla a hagyományos bankolást is lehetővé teszi: papír-alapú megbízás formájában is – bármely bankfiókunkból –indítható például forint-, és devizaátutalás. A Bázis Számla megoldás a devizában tranzaktáló ügyfeleinknek is, ugyanis euróban, dollárban, svájci frankban vagy angol fontban is nyitható.

Hol és hogyan juthatnak hozzá az ügyfelek a CIB Bázis Számlához?

Országos értékesítési hálózatunk több mint 150 bankfiókjában állunk rendelkezésre. Miközben folyamatosan változunk és megújulunk, egy célunk biztosan állandó marad: az, hogy együtt gondolkodjunk ügyfeleinkkel, és olyan pénzügyi megoldásokat kínáljunk, amelyek megfelelnek valódi igényeiknek.

Gondolkodjunk… Együtt, a jövőről.

További információ

CIB BANK ZRT.
www.cib.hu ● 1027 Budapest, Medve u. 4-14.
● Tel.: (1) 423-1000 ● Fax: (1) 489-6500

Címkék: PR-cikkek