Hajó, golf, karaván [X]

Tudta Ön, hogy Budapest a helyszíne Közép-Európa legnagyobb hajókiállításának? Idén még több flottából áll a 18. BUDAPEST BOAT SHOW a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, melyet február 12. és 15. között rendeznek meg.

Február 12. és 15. között kerül megrendezésre hazánk és Közép-Európa legnagyobb hajókiállítása, a 18. BUDAPEST BOAT SHOW.

A hajózás és a vízi sportok szerelmesei megtalálnak mindent, mi szem-szájnak ingere, ráadásul a vízi csodák mellett több sportág is bemutatkozik, közöttük a búvárkodás. Természetesen számos program is várja a nagyérdeműt, és egy igazi pókerklubban is szerencsét próbálhatnak a vállalkozó kedvűek.

A tavaly felépített hatalmas „kikötő” 158 jachtból, motoros és versenyhajóból álló elegáns flottáját, a hajózáshoz szükséges felszerelések gazdag kínálatát tavaly közel 18.000 látogató tekintette meg. Idén hasonló érdeklődés várható, már csak azért is, mert a BUDAPEST BOAT SHOW flottáját egy újdonság is gyarapítja.

Elsőként mutatkozik be egy exkluzív, különleges, már a Holdat is megjárt sportág: a golf. Az I. Golf Expo a hajókiállítással azonos időben és helyszínen látogatható. Pályák, felszerelések, kiegészítők, újdonságok, a legnagyobb márkák kínálatai nemcsak a golfozás megszállott híveinek!

Aki már tud golfozni, az a rendezvény ideje alatt tudását is tesztelheti a pavilonban felállított putting green-en és akár üzleti tárgyalásokat is folytathat itt, de a kevésbé szakavatottak számára is nyílik gyakorlási lehetőség a driving range-en. A golfnak hazánkban egyébként is történelmi hagyományai vannak, megismertetése és honosítása Andrássy Géza gróf nevéhez fűződik. Az első versenyt 1909-ben szervezték, a 90-es évek óta pedig újra hódító útjára indult Magyarországon.

Érdemes karavánunkhoz is csatlakozni, hiszen a „négykeréken töltött szabadság” hívei is itt tájékozódhatnak, méghozzá a Karaván Szalonon. Folyamatosan bővül azon turisták tábora, akik egy komfortos lakóautó kényelmét élvezve, a kikapcsolódás kalandos és kötetlen formáját választják, így az egyetlen ilyen jellegű hazai kiállítás az új és használt lakókocsik, a lakóautók, az elérhető szervizhálózat, illetve a kapcsolódó szolgáltatások és a kempingezés alapvető kellékeibe enged bepillantást.

A látogatók által megvásárolt belépőjeggyel mindhárom kiállítás meglátogatható. A luxus kiállítás-együttes minden nap 10-18 óráig, vasárnap 17 óráig várja az érdeklődőket.

További információk: www.boatshow.hu

Címkék: PR-cikkek