Tél tábornok lecsapott – olvasóink szenzációs fotói

A szombaton beköszöntött havazásról, hóhelyzetről és hajnali fagyokról több FN Tudósító is beszámolt. Olvasói fotók a negyedik napja tartó havazásáról és a jégkristályba öltözött növényekről.

Az FN Tudósító (Mészáros Gábor) a hétfő délutáni-esti óriási fővárosi havazás pillanatait örökítette meg – amikor is 17 centiméter hó esett kedd hajnalig az észak-budai, illetve az észak-pesti területeken -, míg Henley a már latyakos, hókásás kedd reggelt.

Nézegessen fotókat a fővárosi havazásról!

(fotó: Mészáros Gábor)

Az FN Tudósító (Midor) egy érdekes természeti jelenségről küldött fotókat Székesfehérvárról. „Hatalmas hózivatar vonult át Fehérváron, estére az erős lehűlés jégpáncéllal vonta be az utakat, az éjszaka folyamán a friss porhavat elfújta a szél, helyenként furcsa alakzatokat hozva létre” – írta beszámolójában.

Nézegessen fotókat téli furcsaságokról! (fotó: Midor)

Az első fővárosi havazásról is aktívan beszámoltak az FN Tudósítók: Kuvik a főváros külső kerületeiben és az Árpád hídon tapasztalt kisebb hóvihart, míg az FN Tudósító (Mészáros Gábor) Óbudán kapta lencsevégre az első havas reggelt.

Nézegesen jégvirágos fotókat! (fotó: somasok)

Jégvirágok és jégkristályok – az FN Tudósító (somasok) pedig nem mulasztotta el megörökíteni az első, talaj menti faggyal beköszöntő reggelt.

Címkék: Belföld