Három napot ad az MSZP a Fidesznek a feljelentésre

Az MSZP három napot ad a Fidesznek arra, hogy az ellenzéki párt, ígéretéhez híven, feljelentést tegyen az úgynevezett adatgyűjtési ügyben, mert képviselőit lehallgatták - mondta Török Zsolt, a párt országgyűlési képviselője, közölve azt is: áll a Demeter Ervin (Fidesz) által indítandó rágalmazási per elébe.

Ha a Fidesz ez alatt az idő alatt nem tesz feljelentést, akkor kérjen bocsánatot a megvádolt hatóságoktól – mondta a politikus

Szavai szerint a Fidesz eddig folyamatosan arról beszélt, hogy súlyos törvénysértés történt, mert országgyűlési képviselőket hallgattak le, ezért feljelentést fog tenni.
“Mind a mai napig nem érkezett feljelentés az ügyben, hogy bárki lehallgatta volna az országgyűlési képviselőket” – fogalmazott.

Török Zsolt azon a véleményen volt, hogy a Fidesz azért nem indít pert, mert tudja, egyértelmű bizonyítékok vannak állításaik cáfolatára.

“Senki nem hallgatott le országgyűlési képviselőket az állami szervek közül” – jelentette ki.

Az MSZP-s politikus azt mondta, bűncselekménnyel alaposan gyanúsítható cégek telefonjait hallgatták le a szakszolgálatok, a Fidesz két volt titokminisztere pedig ezzel a céggel tartott fent kapcsolatot.

Török Zsolt közölte, hogy áll a Demeter Ervin fideszes országgyűlési képviselő által indítandó rágalmazási per elébe.