CIB Bázis számla – Kicsiben is jók vagyunk

A CIB Bank a vállalkozások és a vállalatok eltérő igényeire és a meglehetősen változatos bankolási szokásaikra való tekintettel a számlacsomagok széles skáláját kínálja számukra a Bázis Számlától a Prémium Számláig. Minél nagyobb egy cég forgalma, annál kevesebbet fizet például az átutalásokért. A Bázis Számlacsomag kialakításánál gondoltak azokra is, akik ritkábban veszik igénybe szolgáltatásaikat. A csekély számlaforgalmat lebonyolító vállalkozásoknak kínált lehetőségről Székely Andrással, a CIB Bank Vállalati üzletfejlesztés vezetőjével beszélgettünk.

Kinek ajánlja a 299 Ft-os számlavezetési díjjal igényelhető Bázis Számlacsomagot?

A CIB Bank megtalálta a megoldást azoknak az egyéni

vállalkozásoknak, induló társas vállalkozásoknak vagy kisvállalatoknak, amelyek csak a törvényi kötelezettség miatt kénytelenek számlát fenntartani, és havonta csupán néhány utalást vagy pénztári ki-és befizetést szeretnének elintézni.

Nekik ajánljuk a Bázis Számlacsomagot.

Miért ajánlja a Bázis Számlacsomagot az egyéni vállalkozásoknak, induló vállalkozásoknak és az alacsony számlaforgalmú vállalatoknak?

A CIB Bázis Számlacsomag nemcsak alacsony fix díjat jelent az ügyfeleknek, hanem számos olyan plusz szolgáltatást is tartalmaz, amely maximálisan kielégíti a mai szofisztikált igényeket. Ingyenesen biztosítjuk a Bázis Számlához az internet bankot, amelyen a vállalkozások vezetői akár éjszaka is intézhetik a pénzügyeiket, és díjmentesen kapnak ügyfeleink CIB Kompakt Vállalati Kártyát is a számlához. E két termék segítségével akár a saját mobilbankárukká is válhatnak, hiszen bankügyeik intézését nem a cégvezetésre szánt időben kell megoldaniuk. A Bázis Számla a hagyományos bankolást is lehetővé teszi: banki utalás indítható a bankfiókból kézi átutalási megbízás segítségével is. A devizában bankoló ügyfeleinknek is ajánlom a Bázis Számlát, mivel euróban, dollárban, svájci frankban vagy angol fontban is nyitható.

www.cib.hu

Címkék: PR-cikkek