Rombolt az angyalföldi rendőrkapitány autója

Három autónak is nekiütközött a XIII. kerületi rendőrkapitány, Kiss Ernő autója. A kocsit lezárt állapotban, vezető nélkül találták meg péntek reggel – közölte a BRFK sajtóügyeletese.

Unger Pál elmondta: nem sokkal háromnegyed hat előtt a BRFK központi ügyeletére lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a XIII. kerületben, a Petneházy utcában egy személygépkocsi három parkoló járműnek ütközött.


A kiérkező járőrök a kárt okozó autót vezető nélkül, lezárt állapotban találták meg. Megállapították, hogy a kárt okozó autó a BRFK XIII. kerületi rendőrkapitánysága vezetőjének szolgálati gépjárműve – tette hozzá Unger Pál. Hangsúlyozta: az üggyel kapcsolatban Tóth Gábor, Budapest rendőr-főkapitánya soron kívüli vizsgálatot rendelt el.


A helyszínen járt? Van egy fotója, egy videója? Leírná, amit látott? Az FN Tudósítón megteheti!

Kiss Ernő dandártábornok egyébként egykor a Központi Bűnüldözési Igazgatóság (KBI) főigazgatója volt. Posztjáról akkor kellett távoznia, amikor tetten érték, amint levizelte az ORFK Teve utcai épületét. Kiss azzal védekezett, hogy a kimerítő munkája miatt menedzsertablettákat szed, amelyeknek vannak mellékhatásai.
Címkék: Belföld