Néhány fontos tudnivaló Thaiföldről és a budapesti thaiföldi kiállításról

(Kongresszusi Központ, Novotel. Június 28 – Július 1.)


1. 2006-ban a thai export 17,27% -al növekedett a 2005-ös évhez viszonyítva, így az összexport elérte a 104 milliárd eurot.

2. A legfőbb kereskedelmi partnereknek az USA, Japán, Kína és az ASEAN országok számítanak

3. 2006-ban Thaiföld Magyarország felé irányuló exportja 45.31 %-al növekedett, ez 217,23 millio eurot jelent. A legfőbb export termékek a számítástechinkai cikkek és alkatrészek, gépjárművek, elektronikai cikkek, élelmiszer, gumi termékek, ruházat, bútor és a lakberendezési kiegészítők.

4. Idén Thaiföld 36 thaiföldi kiállítást szervez világszerte. A magyarországi kiállítás lesz az első és egyben az egyetlen Közép-Kelet Európában.

5. A thaiföldi kiállítás egy olyan esemény lesz, amely ötvözi az üzleti lehetőségeket és egyben kikapcsolódást nyújt a látogatóknak.

– Az üzleti szándékkal érkező látogatóknak lehetősége lesz a két oldalú üzleti tárgyalásokra, 45 thai gyártó és exportőr cég különböző termékei közül válogathatnak. Sokan a kiállító cégek közül a legnagyobb piacvezető cégek közé tartoznak Thiaföldön. A thai kiállítók mellett 12 olyan magyar importőr cég is fel fog sorakozni, akik kizárólagosan thai termékeket forgalmaznak.
– A látogatók válogathatnak a sok kítűnő minőségű portéka közül, megkostólhatják az eredeti thai ízeket, és kipróbálhatják, hogy milyen is az eredeti tradicionális thai masszázs.





6. A kiállítás során találkozhat 10 észak-thaiföldi gyártóval és exportőrrel a Chiangmai régióból, valamint egyéb északi területekről érkező ismert thai cégekkel, melyek fő profilja a kézművesiparban, a selyemiparban és egyéb ajándéktárgyak készítésében rejlik.

7. A kiállítás mindenki számára ingyenes, amely reggel 10 órától este 6-ig látogathatnak az érdeklődők.
Június 28-án szakmai nap, amelynek regisztrációs lapja weboldalunkon megtalálható.

Üzleti tárgyalásokra az alábbi email címen vagy telefonszámon lehet jelentkezni info@thaitrade.hu, tel: 212-2738


További információk

Címkék: PR-cikkek