Megrongálták Tarlós István autóját

Betörték Tarlós István gépkocsijának egyik ablakát a Hír tévé székházánál - ezt maga a politikus közölte pénteken az MTI-vel.

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője elmondta, hogy a kora délutáni órákban televíziós felvételen volt. Ennek befejezése után megütközéssel tapasztalta, hogy kocsijának a járda felőli oldalán a hátsó ablakot betörték. Az autó belsejében nem volt érték, így nem is vittek el onnan semmit. Még a főpolgármesteri hivatali belépőkártya sem tűnt el – tette hozzá.

Tarlós István a jelenlegi közállapotokat jól jelző, érdekes és durva atrocitásnak tartja azt, hogy éppen a Hír Televízió székházánál éri ilyen szándékos atrocitás egy ellenzéki politikus autóját. Közölte, hogy a III. kerületi polgármester korából ismeri a városrész rendőrkapitányát, akinek telefonon jelezte a rongálást. Egyúttal jelezte azt is, hogy nem kíván feljelentést tenni ez ügyben.

A politikus nem kívánt találgatásba bocsátkozni arról, hogy a személyének vagy a Hír Televízió előtti parkolásnak köszönhető ez a vandalizmus.

Címkék: Belföld