Aggódik az IDF

Az Ifjúsági Demokrata Fórum (IDF) aggódik, hogy a Fidelitas nem támogatja jelöltüket az Európai Néppárt ifjúsági szervezete alelnöki tisztségére.

Ezen a hétvégén tartja Stockholmban az Európai Néppárt ifjúsági szervezete, a YEPP tisztújító közgyűlését. A YEPP eddigi történetében még nem volt esélye annak, hogy a szervezetnek magyar alelnöke legyen. Takács Ivettnek, az IDF jelöltjének most komoly esélye van arra, hogy bekerüljön a legnagyobb európai ifjúsági szervezet vezetésébe – áll az IDF közleményében.


A siker eléréséhez azonban szükség van arra, hogy a másik magyarországi tagszervezet, a Fidelitas is támogassa Takács Ivett megválasztását.


Az elmúlt héten Almássy Kornél országgyűlési képviselő, az IDF alelnöke egyeztetett az ügyben Szijjártó Péterrel Fidelitas elnökkel, aki ígéretet tett arra, hogy támogatni fogják az IDF-es jelölt megválasztását.


A svéd fővárosból azonban ellentmondásos hírek érkeznek a Fidelitas támogatásával kapcsolatban. Reméljük, hogy ezek a hírek nem igazak, a Fidelitas képes lesz félretenni a belpolitikai ellentéteket és mindent megtesz a magyar jelölt sikeréért.






Címkék: Belföld