Frissítse fel érzékeit a Hotel Azúrban!

Ha kimerültnek és fáradtnak érzi magát, Budapestről mindössze egy órányi autóútra rálelhet a kikapcsolódás és nyugalom szigetére, a siófoki négycsillagos Hotel Azúrra.

A csodálatos mediterrán stílusú szálloda három épületben, 222 légkondicionált, erkélyes, extrákkal felszerelt szobával áll egész évben a vendégek rendelkezésére, amelyből 17 luxuslakosztálya minden igényt kielégít: saját szaunával, pezsgőfürdővel és a meghitt beszélgetésekhez különálló társalgóval is rendelkezik.

A szálloda egyúttal a régió legnagyobb konferencia- és wellnesskomplexuma, amely egyaránt csalogatja az üdülni vágyó vendéget és az üzleti utazót. A térségben egyedülálló technikai felszereltséggel rendelkező konferenciarészleg ily módon központi szerephez juttatja a szállodát az üzleti életben.

A test és a lélek megújulásáról a hotel wellnessközpontja gondoskodik. Relaxáló és frissítő programjaink célja, hogy vendégeink a néhány napos itt-tartózkodásuk alatt tökéletesen elfeledjék a felgyorsult életvitel és a hétköznapi stressz negatív hatásait. A wellnessközpont fürdőcentruma közel 1000 m2 vízfelületével kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, a megújulásra és a pihenésre.

Külső és belső élménymedencék, termálmedence, pezsgőfürdő és két gyermekmedence szolgálja a fürdőzést, amelyet finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp-fürdő tesz élvezetesebbé.

A kulináris élvezetekről a szálloda nemzetközi hírű chefje és kiváló csapata gondoskodik: a szezonális különlegességek, a magyar konyha hagyományőrző kínálata és a nemzetközi ételsorok specialitásai mellett a fitnesz-, wellness-, és bioételek széles

választéka közül válogathatnak.

Négy különböző helyszínen látjuk vendégül a hozzánk érkezőket. Étterem, terasz , grill- és sörbár szolgálja a vendégek zavartalan kiszolgálását.

A szálloda szezononként megújuló ajánlatokkal és aktuális akciókkal készül a látogatók színvonalas fogadására.

Tekintse meg legfrissebb ajánlatainkat és foglaljon már az interneten is!



Címkék: PR-cikkek