Boros és Bochkor fúrja a metrót

Borosnak és Bochkornak keresztelik el a 4-es metró két fúrópajzsát. A győztesek nevét a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén jelentik be.

Boros Lajos és Bochkor Gábor, a Sláger Rádió Bumeráng című műsorának műsorvezetői több mint hétszázezer szavazatot kaptak Hagyó Miklós városüzemeltetési főpolgármester-helyettes által áprilisban meghirdetett pajzsnévszavazáson.

A Városüzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főpolgármester-helyettesi Iroda közleménye szerint a főpolgármester-helyettes a két „keresztszülőnek” a Bumeráng élő egyenes adásában nyújtotta át a hivatalos keresztlevelet.

A héttagú előzsűrihez – melynek a többi között Korda György, Balázs Klári előadóművészek és Hajdú Péter műsorvezető is tagja volt – több mint hatezer feladótól mintegy kétezer ötlet érkezett.

A zsűri által legalkalmasabbnak tartott húsz névpárra kedd éjfélig voksolhattak a fővárosiak, azonban azért zárták le korábban a szavazást, mert a budapesti szerver a folyamatos megterhelés miatt többször összeomlott, ez pedig veszélyeztette a Fővárosi Közgyűlés internetes közvetítését.

Címkék: Belföld