Bázis számlacsomag mikro- és kisvállalkozásoknak

Elektronikus bankolás, szélesedő bankfiókhálózat ide vagy oda: az induló, valamint a viszonylag csekély forgalmat lebonyolító mikro- és kisvállalkozások, egyéni vállalkozók közül nem egy csakis azért vezet bankszámlát, mert muszáj.


Székely András

Számukra a bank „szükséges rossz”, nem pedig az az intézmény, amelyik ténylegesen segíteni tud a mindennapos pénzügyek lebonyolításában.

Az ok valószínűleg abban keresendő, hogy ezek a cégek drágállják a banki szolgáltatásokat, kiemelt szempontként kezelik tehát, hogy a számlavezetés viszonylag olcsó legyen, különös tekintettel a fix költségekre.

Miután a CIB Bank fokozott figyelmet fordít a kisebb cégekre is, kifejezetten ennek a körnek az igényeit figyelembe véve alakította ki a CIB Bázis számlát – tudtuk meg Székely Andrástól, a CIB Bank KKV Üzletfejlesztési főosztályának vezetőjétől. A forint átvezetéseket, a belföldre és külföldre történő forint/deviza átutalásokat, pénztári műveleteket, a postai pénzforgalommal kapcsolatos tevékenységeket lefedő konstrukció havi számlavezetési díja az egyik legalacsonyabb a piacon: mindössze 299 forint, beleértve a CIB Internet Bank használatát is. Utóbbi – amellett, hogy a nap 24 órájában biztosít kényelmes online hozzáférést a számlához – teljes körű funkcionalitása (számlainformáció, forintátvezetések, forint/deviza átutalások, közüzemi számlák kezelése, betétműveletek, befektetések, értékpapírok kezelése, szolgáltatások igénylése, mobiltelefon-kártya feltöltése stb.) és könnyű kezelhetősége miatt évek óta a legjobbnak számít a piacon, amit több szakmai díj is bizonyít.

A már 5 000 forint elhelyezésével megnyitható CIB Bázis számla azon vállalkozások számára a legelőnyösebb, amelyek havonta átlagosan tíz vagy annál is kevesebb, 100 ezer forint nagyságrendű forintátutalást indítanak. Az sem jelent gondot, ha a fizetési forgalom nem forintalapú, hiszen a számla euróban, dollárban, svájci frankban vagy angol fontban is megnyitható – az új konstrukció promóciós időszakában ráadásul ingyen, mivel a bank elengedi a 2 000 forintos számlanyitási díjat. A CIB Bázis számlával rendelkezők a továbbiakban forrásszükségleteik biztosításában is támaszkodhatnak a CIB Bankra. Igényelhetnek például CIB Üzleti hitelkártyát, amely egyedülálló módon átutalási funkcióval is rendelkezik, így gyakorlatilag egy folyószámlahitelhez hasonlóan működtethető.




A mikro- és kisvállalkozások a CIB Bank többi, ennek az ügyfélkörnek a valós igényeit kielégítő szolgáltatása között is megtalálják azt, amely leginkább a segítségükre van pénzügyi problémáik hatékony és elfogadható ráfordítást igénylő megoldásában.



CIB BANK ZRT.

www.cib.hu ● 1027 Budapest, Medve u. 4-14. ● Tel.: 457-6800 ● Fax: 489-6500
Nyitva tartás: hétfő – kedd – csütörtök: 8:30 – 16.00 ● szerda: 8:30 – 18.00 ● péntek: 8:30 – 14:30

Címkék: PR-cikkek