Torgyán: alternatívát nyújtok

A Megújuló Magyarországért mozgalom olyan erő kíván lenni, amely alkalmas lehet arra, hogy kivezesse Magyarországot abból a katasztrófahelyzetből, amelybe a rendszerváltást követően került - jelentette ki Torgyán József, a mozgalom elnöke.

A Gyurcsány-kormány megbukott, “a lakosság felháborodása oly mérvű, hogy őket bukott politikai erőnek tekinteni” – mondta Torgyán József, aki szerint az a tény, hogy a kormányfő “tudja ma kétségbe ejteni Magyarország lakosságát, az mindenekelőtt Orbán Viktornak és szűk csapatának köszönhető”. Közölte: a mozgalom alkalmas lehet arra, hogy “új alternatívát” nyújtson arra: milyen módon lehet a jelenlegi helyzetből kikerülni.

A mozgalom célja – mint mondta -, hogy a következő választásokon az emberek ne csak a kisebbik rosszat választhassák. Sem a kormányoldal, sem a Fidesz nem tudott alternatívát nyújtani az országnak a kibontakozásra – fűzte hozzá. Elmondta, a mozgalom a kisgazda szellemiségre építkezik, de nem tömegpárt, hanem program- és választási párt.

Címkék: Belföld