Schmitt elhagyta a kórházat

Vasárnap délben elhagyhatta a kórházat Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, akit péntekre virradóra mellkasi fájdalmakkal szállítottak egy budapesti klinika kardiológiai osztályára.

“Ezúton is köszönöm a nekem küldött jókívánságokat. Az aggódás és az együttérzés nagyon jól esett. A főorvos úr és munkatársai gondos ápolásának köszönhetően gyógyultan távoztam” – mondta Schmitt Pál, aki az elmúlt napokban a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság vezetőjeként szervezte a futball-legenda gyászszertartását, a szombati temetésen azonban rosszulléte miatt nem lehetett ott.

A MOB-elnök szavait Novotny Zoltán sportriporter tolmácsolta a megemlékezésen. “Legyünk hálásak! Hiszen ha úgy gondolta az Úr, hogy egy évszázadban egyszer egy zsenit küld a világra a milliónyi futballista közé, akkor azt nekünk magyaroknak adta! Talán éppen segíteni akart e szépséges emberajándékkal, hogy a sok vihart látott magyar nemzetről tisztelettel és csodálattal beszéljen az egész világ.” – fogalmazott Schmitt Pál.

Címkék: Belföld: Mozaik