Internetes kereskedés az Erstével

Az Erste Befektetési Zrt. internetes kereskedési rendszerein, a NetBroker és a NetBrokerPro szolgáltatásokon keresztül a befektetési ügyletek gyorsan, kényelmesen, egy mozdulattal intézhetők.

A NetBroker rendszeren keresztül valamennyi fontosabb befektetési termék online elérhető: megbízás adható a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett értékpapírokra, állampapírokra (diszkont kincstárjegyek és magyar államkötvények), valamint 8 hazai Erste és további 19 külföldi ESPA befektetési alap vásárlására.
A rendszer újdonsága, hogy már a határidős BUX kereskedés is elérhető, pozíció nyitás-zárás
250 Ft / kontraktus díjért.


A NetBroker internetes felülete számos előnyt kínál Önnek befektetései kezeléséhez a hagyományos telefonos vagy személyes ügyintézéshez képest:

• Befektetési döntéseit kényelmesen, a saját tempójában hozhatja meg.
• A NetBroker ellátja Önt információkkal, amelyek segíthetik befektetési döntéseit.
• A hagyományos brókeri szolgáltatásoknál akár 50%-kal kedvezőbb jutalékszintek.

A NetBrokerben már lehetséges a NYESZ-R, azaz a nyugdíj-előtakarékossági számla kezelése is, amelyre kamatadómentesen vásárolhat az Erste Megtakarítási csomagokból, vagy a NetBrokerben elérhető részvényekből, állampapírokból, hazai vagy nemzetközi befektetési alapból.

A NetBroker használatának elkezdése rendkívül egyszerű: online regisztráció után, egy előre egyeztetett időpontban bármely Erste bankfiókban aláírható a már előkészített szerződés, ezután a kereskedés meg is kezdhető.
Kattintson ide további részletekért a NetBroker és NetBrokerPro szolgáltatásról.

Címkék: PR-cikkek