Kiközösíti Gyurcsányt a Fidesz

Gyurcsány vezette be a gyűlöletpolitizálást Magyarországon, célja pedig cselekvés helyett a társadalmi rétegek szembeállítása, ezért a Fidesz politikusai nem tartanak fenn többé kapcsolatot a miniszterelnökkel – mondta húszezer ember előtt a Kossuth téren Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője.

Beszéde elején Navracsics Tibor szó szerint ismertette Lamperth Mónika nyilvánosságra került szavait, majd közölte: Gyurcsány Ferenc nem tudott kitörni a hazugságspirálból, mert korábban azt ígérte, hogy az önkormányzatok színe és anyagi lehetősége között nem lesz összefüggés.

Gyurcsány nem demokrata, mert az irigység fegyverét használja, és egymás ellen játssza ki a társadalom különböző rétegeit – mondta a szónok. Azt híreszteli, hogy a diákok léhák és naplopók, ezért tandíj fizetésére kötelezné őket; hogy az orvosok hálapénz-elfogadó automaták; hogy a nagycsaládosok csak azért szülnek gyereket, mert igénybe akarják venni az adókedvezményt; hogy a nyugdíjasok csak passzióból járnak orvoshoz.

Gyurcsány vezette be a gyűlöletpolitizálást Magyarországon – állította Navracsics. Az ő ötlete volt Kövér László köteles beszédének kiforgatása és a sokmillió román munkavállalóval való fenyegetőzés. A hazugságpolitikát is ő hozta be: a hatalmon maradás érdekében nyílt és szervezett hazugságkampányt folytatott – mondta. „Ne higgyétek el egyetlen mondatát sem!” – kérte az egybegyűlteket.

Az MSZP és az SZDSZ művelt politikusai azt magyarázzák, hogy Önök szélsőjobboldali csürhe, a Fidesz meg az alkotmányosság határait feszegeti; ne higgyenek nekik, mi meg tudjuk védeni magunkat! – mondta a frakcióvezető.

Beszéde végén közölte: a Fidesz politikusainak nincs módjuk többé semmifajta politikai kapcsolatot fenntartani Gyurcsány Ferenccel. A szónok „Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!” felkiáltással búcsúzott.

A frakcióvezető előtt Bayer Zsolt újságíró szólt, aki szerint ha ez a kormány megmarad, akkor a nemzetben van a hiba, mert minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyet érdemel.

Ha a vasárnap este minden rezdülésére kíváncsi, ide kattintson!

Címkék: Belföld