Orbán volt kabinetfőnöke a KDNP-t választotta

A KDNP-frakciót választotta Nagy Andor, Orbán Viktor egykori kabinetfőnöke, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként szerzett 2006-ban mandátumot. A Nógrád megyei országgyűlési képviselő választását azzal indokolta, hogy céljai megvalósítására ott lát nagyobb lehetőséget.

„Sokat gondolkoztam azon, hogy az elkövetkező négy évben mit szeretnék elérni a megyében, a politikában, és úgy látom, hogy ezeknek a céloknak a megvalósulása a KDNP-ben ugyanúgy elérhető, sőt, még nagyobb lehetőségeket látok ott, mint a Fidesz-frakcióban” – mondta a szécsényi választókerület képviselője.

Nagy Andor 2004 őszén az időközi választáson szerzett először mandátumot a Fidesz-KDNP színeiben, jelenleg is a Fidesz választókerületi elnöke a szécsényi körzetben, és Fidesz-tagságát a továbbiakban is szeretné megőrizni. A képviselő egyébként 1988-tól tagja a Fidesznek, a KDNP-be 2005 őszén lépett be. A kettős párttagsággal rendelkező, Orbán Viktort jelenleg is barátjának valló képviselő elmondta, döntését mindenki tudomásul vette.

Címkék: Voks 2006: Hírek