Orbán: háromszoros Bokros-csomag jön

Magyarországra nehéz idők várnak - mondta Kecskeméten Orbán Viktor Fidesz-elnök péntek délután. A politikus Kecskemétet a hűség városának nevezte - tudósít a Magyar Nemzet.

„A szembenézés mindig keserves, most szembe kell nézni az ország valóságos helyzetével és ki fog derülni, hogy a Bokros-csomagot háromszor meghaladó méretű megszorításra készül a kormányzat” – mondta a Fidesz elnöke a város főterén, kétezer ember előtt.

Orbán megismételte: a választások során a média, a pénz segítségével az MSZP-SZDSZ koalíció megtévesztette az embereket, mégis volt több mint 2 millió ember, akik átlátták a helyzetet, mert a Fideszre szavaztak.

A pártelnök Kecskemétet a „hűség városának” nevezte, ahol „az árulókat nem szeretik”. A mondtat Szécsi Gábor polgármesterre utalt, aki hat évig a Fidesz polgármestereként vezette a várost, most pedig az SZDSZ-MSZP közös jelöltjeként indult az országgyűlési választáson. Az első fordulóban nyert,a másodikban verszített, és a bíróság pénteken mondta ki: nem kell megismételni a voksolást a választókörzetben tapasztalt súlyos szabálysértések elllenére sem.

Címkék: Voks 2006: Hírek