Megfenyegettek egy SZDSZ-es politikust

Halálosan megfenyegették az SZDSZ monori elnökét – közölte Gusztos Péter ügyvivő sajtótájékoztatón pénteken.

Közölte: Dobos György házának kapujára pénteken hajnalban vörös festékkel horogkereszteket és „Meghalsz!”-feliratot festettek.

Csütörtök délután Orbán Viktor és hívei tartottak Monoron egy nagygyűlést, másnap reggelre, mit tesz isten, az SZDSZ monori elnökének kertkapuján vörös festékkel horogkeresztek és „Meghalsz!”-felirat jelent meg – mondta a liberális politikus. Véleménye szerint a kaput szélsőjobboldali gondolkodású emberek mázolták össze. Dobos György ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen – tette hozzá Gusztos.

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az MTI-nek nyilatkozva határozottan visszautasította, hogy Gusztos Péter párhuzamot vont Orbán Viktor monori gyűlése és a helyi SZDSZ-es politikus fenyegetése között.

Hangsúlyozta: a Fidesz az ilyen és ehhez hasonló cselekményeket a legmesszebbmenőkig elutasítja. Sajnálják, hogy a választási kampányt ilyen események árnyékolják be, ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy gyakorlatilag már minden párt képviselőjelöltjeit értek gyalázkodó, negatív események, fenyegetések az elmúlt időszakban.

Címkék: Voks 2006: Hírek