Gyurcsány Pásztón „húzott bele”

Magyarország többsége azt akarja, hogy folytassa tovább a kormányzást a remény koalíciója, a szabadság és a gyarapodás koalíciója – jelentette ki Gyurcsány Ferenc Pásztón.

„Húzzunk bele!” skandálással fogadta több száz ember a szabadtéri választási rendezvényre érkező miniszterelnököt, aki arra kérte a résztvevőket, menjenek el szavazni 23-án, és szavazzanak Juhász Gáborra, az MSZP jelöltjére. Gyurcsány Ferenc azt mondta: csak olyan politikát tud ígérni Magyarországnak és Pásztónak, amelyben mindenkire szüksége van az országnak, „nem az történik, hogy jönnek kevesen, és azt mondják, hogy majd ők megcsinálják”.

Gyurcsány azt ígérte, hogy lesz lehetőség és értelme együtt dolgozni, kinyitni az országot, az elzárt térségeket. „Hogy ehhez bele kell húzni? Bele, nemcsak nekem, az egész országnak, mindenkinek!” – tette hozzá. Beszédében kitért arra, hogy a koalíció bátor, lendületes kormányzásra készül, és nem töltenek el sok időt azzal, hogy a kormányzás belső dolgairól vitatkozzanak egymással, mert Magyarországnak arra van szüksége, hogy akik kormányoznak, azok ne egymással legyenek elfoglalva, hanem az ország dolgaival.

Címkék: Voks 2006: Hírek