MDF: Kovács Pisti egyidős az SZDSZ ígéreteivel

Kovács Pisti egyidős az SZDSZ ígéreteivel - a liberális párt már öt évvel ezelőtt, Kovács Pisti születésekor megfogalmazta azokat az ígéreteket, amelyeket Kovács Pisti óvodás évei alatt nem volt képes megvalósítani - jelentette ki Almássy Kornél, az MDF alelnöke.

Az alelnök, aki sajtótájékoztatóját Hajrá Kovács Pisti! feliratú pólóban tartotta hangsúlyozta: nem az SZDSZ kampányhirdetéseiben szereplő Kovács Pistivel, hanem az SZDSZ-szel van bajuk, és drukkolnak Kovács Pistinek, hogy végre kapjon valamit az SZDSZ-től és a kormánytól. Kijelentette: az SZDSZ négy évvel ezelőtti és mostani kampánya ugyanaz.


Az párt ígéretei ellenére nem valósult meg az egészségügyi reform, nem vezették be az egykulcsos, 18 százalékos személyi jövedelemadót, és soha nem látott elvonások történtek az oktatásban.

„Aki nem szeretné, hogy Kovács Pisti nagykorúvá válásakor valósuljon meg csak a 18 százalékos, egykulcsos személyi jövedelemadó, az küldje ellenzékbe a Szabad Demokraták Szövetségét” – mondta Almássy Kornél. Hozzátette: az MDF akkor kívánja bevezetni az egykulcsos adót, amikor Kovács Pisti koptatni kezdi az iskolapadot.

Címkék: Voks 2006: Hírek