Beismerő vallomást tett a soproni gyilkosságok gyanúsítottja

Őrizetbe vették csütörtökre virradó éjszaka azt a 28 éves soproni férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy ő gyilkolta meg szerdán az egyik soproni kaszinó két alkalmazottját.

Szabadfi Árpád dandártábornok, Győr megyei főkapitány az MTI-nek csütörtökön reggel elmondta, hogy a gyanúsított a kihallgatása során elismerte a bűncselekményt. A büntetett előéletű tettest összehangolt akció keretében, Kópházán fogták el.


A rendőrség fegyvereket is lefoglalt, de hogy ezek közül melyikkel követték el a soproni Luxor kaszinó két alkalmazottjának megölését, azt a fegyverszakértő állapítja majd meg mondta a főkapitány.

Szerdán hajnalban meggyilkolták a kaszinó két alkalmazottját, egy 21 éves fiatalembert és annak 28 éves barátnőjét, a férfit a kaszinóban, a nőt a lakásán lőtték le.

Szabadfi Árpád dandártábornok, Győr megyei rendőrfőkapitány szerdán este az MTI-nek úgy nyilatkozott, hogy a nap folyamán legalább 20 embert hallgattak ki, s vizsgálják azt is, van-e összefüggés a kettős gyilkosság és a múlt heti soproni taxisgyilkosság között. A taxissal hasonlóképpen végeztek, őt is lelőtték.

Címkék: Belföld: Mozaik