Kuzma Lászlót jelöli a Fidesz és a KDNP Nagyatádon

Kuzma László országgyűlési képviselőt indítja újra a Fidesz a Kereszténydemokrata Néppárttal közösen a Somogy megyei 6-os számú, nagyatádi választókerületben - jelentette be Simicskó István, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

„Választókerületemben a már megkezdett infrastrukturális beruházások folytatása mellett az elkövetkező években a munkahelyek teremtése a legfontosabb feladat, amelyet a leggyorsabban és leghatékonyabban a munkabéreket terhelő közterhek csökkentésével lehet elérni” – mondta a jelölt hozzátéve: ezt helyi gazdasági szakemberekkel folytatott konzultációk is megerősítették számára.

Elmondta: mivel a térségben a kis-és középvállalkozások aránya magasabb az országos átlagnál, s így a foglalkoztatottak számának növekedésével is ebben a körben lehet számolni, ezért megerősítésüket, támogatásukat kiemelten fontosnak tartja. Kuzma László építőmérnök, mérnöktanár, 2002-ben az Fidesz-MDF jelöltjeként szerzett egyéni parlamenti mandátumot, tagja a parlament oktatási és tudományos bizottságának. 1990-től nyolc éven át Barcs képviselő-testületének tagja, majd négy évig a megyei önkormányzat közgyűlésében folytatta munkáját az oktatási, közművelődési és tudományos bizottság elnökeként.

Címkék: Voks 2006: Hírek