Dávid Ibolya Tamásiban indul

Ötödször is Tamásiban, Tolna megye 5. számú választókerületében indul képviselőjelöltként az országgyűlési választáson Dávid Ibolya, az MDF elnöke.

„Haza hív a hűség” – idézte a politikus legkedvesebb XX. századi magyar verseskönyve, az erdélyi költők műveit tartalmazó kötet címét. Mint fogalmazott, tizenhat éves közéleti szereplését köszönheti a választókerületnek. „Úgy gondoltam, Tamási az a választókerület, amelyben én bizalmat kaptam, akkor ezt a bizalmat nekem bizalommal kell meghálálnom, itthon vagyok Tamásiban” – mondta a pártelnök.

Az MDF választási programjáról szólva Dávid Ibolya leszögezte: alapját A normális Magyarországért elnevezésű, a választópolgárok által az európai parlamenti képviselő-választáson már visszaigazolt program képezi. „Egy erőteljes gazdaságpolitikai fejezet az, ami miatt egy konzervatív fordulatról beszélhetünk a programunkban” – fűzte hozzá. Meghatározónak nevezte, hogy az MDF a középosztály pártja. Teljesítményelvű Magyarországot akarnak, a túlzott elvonásra épülő elosztási rendszer helyett az elvonás mértékének radikális csökkentését – mondta.


Dávid Ibolya mellett bemutatkozott a többi Tolna megyei jelölt is: Dombóváron Tóth Mária belgyógyász főorvost, Pakson Komáromi Lilla, Szekszárdon Horváth István mezőgazdasági mérnököket, Bonyhádon pedig Markovics Mihályt, egy építőipari vállalat értékesítési igazgatóját indítja az MDF a választáson.

Címkék: Voks 2006: Hírek