Halálos gázolás Érden

A sofőr forgalomból kivont gépkocsival jogosítvány nélkül hajtott a buszmegállóba. Egy 40 év körüli nő meghalt, heten - köztük egy állapotos asszony - megsérültek csütörtök reggel Érden.

Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a sérültek közül négy súlyos, de állapotukat sikerült stabilizálniuk a mentőknek, akik összesen hat rohamkocsival vonultak ki. Az egyik sérült egy terhes nő; a magzat állapotát a későbbi vizsgálat derítheti ki – mondta Győrfi Pál, hozzátéve: a sérültek jellemzően végtag-, illetve hasi sérüléseket szenvedtek, a későbbi kórházi vizsgálatoknál derül majd ki, van-e életveszélyes sérülés.

Az elsődleges vélemények szerint fékezés nélkül rohant a buszmegállóba egy forgalomból már kivont gépkocsi. A jármű sofőrjének nem volt jogosítványa – közölték a rendőrök. Hozzátették: a személyautóban két férfi ült, ők “karcolás nélkül megúszták”.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte, hogy a helyszínelés idejére lezárták Érden a nagy forgalmú, az autópályáról levezető Bajcsy Zsilinszky és Riminyáki utat, a forgalmat a mellékutcákba terelték.

Címkék: Belföld: Mozaik