Tervek a Budapesti Polgármesterek Kerekasztalának megalakítására

„Budapest ereje meghuszonháromszorozható, a főváros képességei összefogással növelhetők, ha mindannnyian akarjuk és a sikeres Budapest érdekében felülemelkedünk a megosztottságon." – mondta Horváth Csaba, a Budapest Program 2006-2014 program felelőse 150 méterre Budapest fölött a nyugati pályaudvari hőlégballonon tartott sajtótájékoztatóján.

A politikus hangsúlyozta, hogy az volna a kívánatos, ha Budapest összes kerületének polgármestere közösen tervezné meg a főváros jövőjét, hogy az sikeres legyen a harmadik évezredben.

A Budapesti Polgármesterek Kerekasztalának megalakításával a fővárosi szocialistáknak az a szándéka, hogy a fővárosi polgárok érdekeit a jövőben egységesen kezeljék – bárhol is lakjanak. Horváth Csaba, a kerekasztal kezdeményezője hamarosan levélben fordul minden kerületi polgármesterhez, hogy kerülete és lakóinak képviseletében vállaljon szerepet a közös munkában. „Budapest egységes város, s hogy továbbra is egységes legyen arra van szükség, hogy minden kerület polgármestere nyitottan és együttműködésre készen üljön a polgármesterek kerekasztalához, kizárólag a Budapestiek érdekében.” – hangoztatta véleményét Horváth Csaba.

Címkék: Hírforrás