Job-Center a FIKOT-on

Idén immár 25. alkalommal került megrendezésre a Fiatal Közgazdászok Országos Találkozója, másnéven a FIKOT, melyen a Job-Center Személyzeti Tanácsadó Kft is képviselte magát.

Az április 1-3-ig tartó rangos eseménynek a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola adott otthont, a kétségkívül igényesen szervezett rendezvényen több száz fiatal vett részt. A péntek esti köszöntőt és állófogadást követően egy többszáz szeletes tortával lepték meg a résztvevőket. A hangulat fokozása érdekében az Empty Pubs zenélt, majd az első estét nosztalgia disco zárta. Szombaton egész nap előadások folytak, a rendezvényen számos neves előadó részt vett a gazdasági élet nagyjai közül, többek között Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter, Fodor István, az Ericsson Magyarország elnöke, illetve Kacsirek László, a Corvinus egyetem docense, a Szolnoki Főiskola főigazgató-helyettese.

A találkozó vendége volt a Job-Center Személyzeti Tanácsadó Kft. (www.job-center.hu), akik a friss diplomások, főiskolások és egyetemisták részére nyújtottak segítséget önéletrajzuk megírásában, illetve próba-állásinterjút is készítettek velük. A fiataloknak lehetőségük nyílt regisztrálni a Job-Center adatbázisába, ehhez mindössze egy regisztrációs lapot kellet kitölteniük, így aki csak az elkövetkezendő években szerzi meg diplomáját, annak is nagyobb esélyei lesznek az elhelyezkedésre. Rozovics Krisztina, a cég ügyvezetője kifejtette: „Minden jelentkező adatait megőrizzük és hírlevelünket e-mailben eljuttatjuk hozzájuk, ezáltal senki nem marad le egyetlen jó lehetőségről sem.” Pozitív példaként elmondható, hogy a rendezvényen regisztrált fiatalok közül egy, már sikeresen pályázik a cég által keresett pozíciók egyikére.

Az előadás-sorozatokat követően este a fiatalok vívó-,és Shaolin Kung-Fu-bemutatót láthattak, és Karaoke-Shown csillogtathatták tehetségüket. A vasárnap délelőtti előadások végeztével minden résztvevő elégedetten térhetett haza, hiszen a jubileumi FIKOT igen színvonalasra sikerült, köszönhetően az előadóknak, a gyönyörű környezetnek, és nem utolsósorban a szervezésnek.

Címkék: Hírforrás