Paskál-lakások új bútorral

Két nagy bútoráruház lánc a fogyasztói árnál tíz százalékkal olcsóbban berendezi a Paskál Park lakásait - jelentette ki Mátyásné Benkő Erika, a zuglói Paskál Park Rt. ve-zérigazgatója.

A Kika és a Domus üzletlánc vállalta, hogy a vevők stílusának megfelelő, vadonatúj bútorokkal rendezik be az új lakásokat, sőt lakberendezési tanácsadással is segítik a fészekrakókat. Újdonság, hogy – mint a bemutató autóknál is ez természetes – a Paskál Park bútorozott mintalakásait kedvezményes áron veheti meg, aki azonnal köl-tözni akar.
Budapest legnagyobb lakásberuházása ezen a tavaszon vonzotta az új lakásra vágyó-kat. Míg korábban a Zuglóhoz ragaszkodókból került ki a vevők többsége, most sokan települnek át még a budai kerületekből is, főként Óbudáról. A Paskál Park új lakóinak negyede más magyarországi városokból jött Zuglóba lakást venni, és több lakást kül-földiek – köztük amerikaiak – vettek meg. Az Erdei Pacsirta Házak lakásai a legkelen-dőbbek, az új akciók (Fészekrakó Program, közalkalmazotti kedvezmény) meghirdeté-sét követő napokban csaknem ötven lakás talált azonnal vevőre. Mátyásné Benkő Eri-ka elmondta: átadták az Arany Alkony Nyugdíjas Házat is. A gyógyfürdős, elegáns garzonok a békés időskorra váróknak nyújtanak teljeskörű ellátást, miközben függet-len életüket is megőrizhetik. Így most már nagymamástól-nagypapástól is jöhetnek a családok: együtt és mégis önállóan lakhatnak a Paskál Parkban.

Címkék: Hírforrás