Fiatal Közgazdászok Országos Találkozója

Idén 25. alkalommal kerül megrendezésre a Fiatal Közgazdászok Országos Találkozója, közismertebb nevén a FIKOT!

Hasonlóan, mint két éve, ezen rangos rendezvénynek a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola ad otthont! Jubileumi alkalom lévén idén 400-450 egyetemista és főiskolás megjelenésére számítanak, az ország számos felsőoktatási intézményéből. A 2005.április 1-3-ig lebonyolításra kerülő, a közgazdász szakma által is elismert hétvégét neves előadók sora színesíti, úgy mint Dr. Halm Tamás, Kádár Béla, Medgyessy Péter, Balázs Péter, Dr. Magda Sándor, Kacsirek László, Varga Mihály, hogy csak néhányat említsünk.

A rendezvényen a Job-Center Személyzeti Tanácsadó Kft.
(www.job-center.hu) is részt vesz, szakmai konzultációval (önéletrajz- és kísérőlevél írás, interjúztatás, „hogyan add el magadat” tanácsadás). Ha ki akarod próbálni magadat, ha még nem tudod mihez kezdj a főiskola után, vagy ha kíváncsi vagy a leggyakoribb és legfurfangosabb interjú kérdésekre, akkor gyere el április 1-3-án! A főépület aulájában lesz a cég standja, ahol 2-án (szombaton) egész nap, és 3-án (vasárnap) délelőtt lesznek a tanácsadó munkatársak megtalálhatók. Mindenkit szeretettel várnak!

Természetesen a buli sem maradhat ki! A péntek esti állófogadást követően az Empty Pubs zenél, amelyet nosztalgia zene követ! Szombaton a békéscsabai GrandMothers’s Jam koncertezik.

Cím: Gyöngyös, Mátrai út 36.
Küldj egy e-mailt a pszil@vipmail.hu e-mail címre és elküldjük a jelentkezés részleteit!

Címkék: Hírforrás