Szemünk fénye kényelmesen

Mindnyájan tudjuk, hogy néhány, monitor előtt, vagy egy füstös szobában eltöltött óra után szemünk ég, viszket, kivörösödik. A kontaktlencsét viselők számára jól ismert ez a probléma, amely néha kellemetlen szemszárazsággal párosul. A Johnson&Johnson Vision Care legújabb, HYDRACLEAR tartalmú ACUVUE ADVANCE kontaktlencséjét éppen arra tervezték, hogy a fenti problémákat, legfőként a hosszú ideig tartó lencseviselés után jelentkező égő érzést és szemszárazságot megoldja.


SZEMÜNK FÉNYE – KÉNYELMESEN

Amikor találkozunk valakivel, első benyomásainkat sokszor az illető szeme alapján szerezzük. Tiszta tekintetéből látjuk, hogy friss, éber és élénk. Mindnyájan tudjuk ugyanakkor, hogy néhány, monitor előtt, vagy egy füstös szobában eltöltött óra után szemünk ég, viszket, kivörösödik. A kontaktlencsét viselők számára jól ismert ez a probléma, amely néha kellemetlen szemszárazsággal párosul. Természetesen senki sem szeretné, ha szemei fáradtnak, gyulladtnak tűnnének. Köztudott, hogy a szem egészségének és szépségének megóvásában jelentős szerephez jut a szem felszínét érő oxigén mennyisége.

A Johnson&Johnson Vision Care legújabb, HYDRACLEAR tartalmú ACUVUE ADVANCE kontaktlencséjét éppen arra tervezték, hogy a fenti problémákat, legfőként a hosszú ideig tartó lencseviselés után jelentkező égő érzést és szemszárazságot megoldja.

Ez a legújabb generációjú kontaktlencse ötvözi a ma elérhető kontaktlencsék legjobb tulajdonságait, kiegészítve az anyag belsejébe ágyazott nedvesítő összetevővel, a Hydraclear-rel, amely kivételesen magas nedvességtartalmú anyag. A Hydraclear természetes érzést és sima, selymes felszínt kölcsönöz a kontaktlencsének, ezáltal egész napon át tartó kényelmet biztosít viselőjének.
Különleges anyaga és kialakítása lehetővé teszi, hogy szemünk háromszor annyi oxigénhez jusson, mint a hagyományos hydrogel lencsék esetében – így a lencse hosszan tartó kényelmet biztosit: szemünk még késő délután is egészségesen és frissen csillog.

A HYDRACLEAR tartalmú ACUVUE ADVANCE kontaktlencse védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugárzás ellen is. A lágy kontaktlencsék között az Acuvue Advance with Hydraclear nyújtja a legjobb UV védelmet: a szemre is káros hatású UVA sugarak 92 %-át, míg az UVB sugarak 99 %-át képes blokkolni. Ez azért is fontos, mert kutatások bizonyítják: az UV sugárzás meghatározó rizikófaktor a szürke hályog kialakulásában.

A HYDRACLEAR tartalmú ACUVUE ADVANCE kontaktlencse tehát meglepően kényelmes viselet egész nap.




További információért keresse fel weboldalunkat:

www. acuvue.com

Címkék: Hírforrás