MEGHÍVÓ

Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet a Széchenyi Lions klubbal karöltve a művészetterápia támogatására jótékony célú árverést szervez.

Az aukción az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet Tárt Kapu Galériájának kiállítási anyagából kerülnek árverésre műalkotások.

Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben munkálkodó művészetterápiás műhelyekben évek óta hivatásos képző- és iparművészek által vezetett foglalkozásokon változatos műfajokban – festészet, grafika, textil, kerámia – fejleszthetik képességeiket a betegek. A művészi igényességű alkotások, a Tárt Kapu Galéria keretein belül, immár a nagyközönség számára is elérhetőek.

A magyarországi Lions mozgalom eredeti célkitűzéseihez híven, a befolyt összegekből támogatni kívánja az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet gyógyító művészetterápiás törekvéseit, illetve a Tárt Kapu Galériát.

A rendezvény védnöke Göncz Kinga, az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium minisztere, díszvendége Mádl Dalma Asszony, a Magyar Köztársaság elnökének felesége.


Helyszín: Gellért Hotel Danubius, Gobelin terem
Cím: 1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.
Időpont: 2004. november 27-e szombat, 10-13 óra

Címkék: Hírforrás