Szurkoljon és járuljon hozzá Ön is Isaszegi Róbert világbajnoki címmérkőzésének megrendezéséhez!

2004. november elejétől egy új kezdeményezés indult! Egy hívással vagy SMS-sel bárki társa lehet, a kisebbségi megkülönböztetések elleni kezdeményezésnek!

Isaszegi Róbertről amit tudni érdemes: 39 éves, három unokás nagypapa, és kiváló sportember. 400 amatőr mérkőzéséből 380-t megnyert. 7x-es Magyar bajnok, Európa bajnokságokon, ezüst és bronzérem, olimpián bronzérmes. Profiként veretlen, és közel egy éve a világbajnok első számú kihívója.

Akár elégedett is lehetne, de van benne keserűség, arra gondol, hogy roma származása miatt maradnak el a befektetők, és így nem jöhet létre a nagy álom, a világbajnoki címmérkőzés. A WBO első számú kihivójaként, a mai napig napi több órás edzéssel készül a megmérettetésre, és reméli, hogy közös öszefogással létre jöhet a nagy mérkőzés, és beteljesedik az álom, profi világbajnok lesz.

„Mindig Papp László útmutatása tanítása szerint éltem – dolgozz sokat és sose ad fel – , ezt az utat járta be a mester, és ezen az úton járok én is”, mondja Robi. A Küzdőtér magazin, számlát nyitott 10000 forinttal, és kér mindenkit, járuljon hozzá Robi mérkőzésének létre jöttéhez. Egy emelt díjas telefonvonalat is bérelt. Ezen is ugyan az a cél, a nagy álom beteljesülése, és harc a roma kissebség megkülönböztetése ellen.

Ha Ön hozzá kíván járulni a kampány sikeréhez, kérjük, küldje el a 06-81/603-703-as mobilszámra a „ROBI” szót sms-ben vagy hívja.

Ügyfélszolgálat: 06/30/587-8300

A rendszert a Pallas Technologies fejlesztette és működteteti. A Pallas Technologies mobilkommunikációs igények kiszolgálására szakosodott, az ehhez szükséges szoftvert, hardvert és kommunikációs csatornát biztosítja. A cég tevékenységéről további adatok a www.pallastechnologies.hu oldalon találhatóak.

Címkék: Hírforrás