Meghosszabbították az uniós informatikai pályázatok határidejét

A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) információs társadalom és gazdaság fejlesztésére kiírt egyes pályázatainak beadási határidejét december 31-re módosították - közölte az Informatikai és Hírközlési Minisztérium.

A közlemény szerint a GVOP pályázatai közül a szakaszos beadási határidejű pályázatoknál – üzleti tartalomfejlesztés támogatása kis- és középvállalkozások számára, tartalomipari és közcélú tartalomszolgáltatás fejlesztése, szélessávú internet-infrastruktúra kiépítésének támogatása – a beadási határidő ugyan december 31-re módosult, az egyes beadási szakaszok lejárata továbbra is minden esetben a negyedév utolsó napja.

Ennek megfelelően a 2004. szeptember 30. után beérkező pályázatokat egységesen 2004. december 31. után bontják fel az IT Információs Társadalom Kht. pályázatok kezeléséért felelős munkatársai.

A folyamatos beadási határidejű pályázatok – a vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerek, az önkormányzati adatvagyon másodlagos hasznosítása – esetén az eredeti beadási határidő szeptember 30. volt, ami most december 31-re módosult. E határidőig a pályázatok feldolgozása folyamatosan zajlik – tartalmazza a közlemény.

Az IHM közölte azt is, hogy az önkormányzatok információ-szolgáltató tevékenységének fejlesztésére kiírt pályázatot a beadási határidő módosítása nem érinti, mivel ezt a pályázatot a nagy érdeklődés következtében augusztus 2-i hatállyal felfüggesztették.

Címkék: archívum