Az Epicor nyerte el a Windows IT Pro magazin olvasói díját

„Az olvasók választása": a szavazás eredménye szerint az Epicor Financials lett a legjobb pénzügyi termék.

IRVINE, Kalifornia, 2004. szeptember 23. – A Penton Media által kiadott Windows IT Pro magazin bejelentette, hogy 2004-ben az Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC), a közepes vállalatok számára készült vállalati szoftvermegoldások vezető gyártója kapta a Windows IT Pro három évvel ezelőtt elindított „Az olvasók választása” díját.

Az Epicor Financials – egy sokoldalú, felhasználóbarát és teljes mértékben integrált könyvelési alkalmazás – nyert a „Legjobb pénzügyi alkalmazás” kategóriában. A magazin felkérte olvasóit, hogy szavazzanak arról, hogy a szavazásra kijelölt 16 kategóriában mely termékeket részesítik előnyben. Több mint kétezer olvasó választotta ki a legjobbakat több mint 700 termék és szolgáltatás közül.

„Az, hogy valakit elismernek az iparág hasonló szereplői közül, a megbecsülés és az elégedettség jele a nyertes termékek számára” – mondta Kim Paulsen, a Windows IT Pro csoportkiadója. – „A Windows IT Pro „Az olvasók választása” díja azért jött létre három évvel ezelőtt, hogy az olvasók kiválaszthassák és ajánlhassák az iparág legjobb termékeit. Az program lehetőséget ad arra, hogy az olvasók hangot adjanak véleményüknek, és hogy a vezető technológiai cégek is tudatában legyenek a megérdemelt elismerésnek.”

Az Epicor Financials – amely a globális középpiaci megoldások átfogó, mindenre kiterjedő megoldásaként ismert Epicor Enterprise része – egy olyan üzleti teljesítménynövelő csomag, amely magába foglalja az általános főkönyvi könyvelést, a bejövő- és kimenő számlázást, a készpénzkezelést, az eszközkezelést, különféle pénznemek használatát, valamint fejlett juttatási- és pénzügyi kimutatási alkalmazásokat. Az Epicor Financials biztosítja a közepes piaci vállalkozások számára a gyors döntéshez szükséges kritikus pénzügyi információk azonnali elérését.

„Kevesen tudnak többet a Windows-alapú technológiai termékek és szolgáltatások kiemelkedő értékeiről, mint a Windows IT Pro olvasói – ők azok, akik döntenek a vállalatuknál az egyes alkalmazások beszerzéséről. A legkiemelkedőbb termékekre szavazva az informatikai szakemberek a Windows technológiai piacon mutatott kiválóságot jutalmazták meg” – mondta Karen Forster, a Windows IT Pro főszerkesztője.

„Rendkívül nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a professzionális felhasználók is elismerik az Epicor értékeit és ránk szavaztak a Windows IT Pro díjának kapcsán” – fűzte hozzá Mark Duffell, az Epicor vállalati megoldásokkal és nemzetközi műveletekkel foglalkozó divíziójának vezető alelnöke. – „A mai szigorúan szabályozott üzleti környezetben a könyvelési folyamatok pontossága kritikus tényező. Az Epicor Financials átfogó erőforrást kínál a pénzügyi és műveleti információk teljes körű és hatékony követéséhez, valamint a területtel kapcsolatos jelentések elkészítéséhez.”

Az Epicor a Windows IT Pro szeptember 15-i számában szerepel, a nyertesekről szóló speciális részben.

# # #

Megjegyzés a szerkesztőknek

A Windows IT Pro magazinról
Az először 1995-ben megjelent Windows IT Pro élenjár a szakterület szerkesztőségi anyagait illetően. Indulása óta egy információs hálózat szerveződött a magazin köré, amely három nyomtatott hírlevélből, 14 közvetlen kérésre küldött elektronikus hírlevélből, weboldalakból és konkrét eseményekből – például webes szemináriumokból, utazó bemutatókból (road show), kereskedelmi bemutatókból és konferenciákból – áll. A magazinnak több mint 100 ezer előfizetője van, és a Windows IT Pro weboldal információi több mint 2 millió informatikai szakemberhez jutnak el minden hónapban. A magazin 13 nyelven jelenik meg, nemzetközi olvasótábora 160 országra terjed ki.

Az Epicor Software Corporation
Az Epicor 20 éve világszerte elismerten vezetőnek számít a közepes vállalkozásoknak kínált integrált vállalati erőforrás-tervezési (ERP), ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) és szállítóilánc-felügyeleti (SCM) szoftvermegoldások terén. A Scala megvásárlásával az Epicor 140 országban több mint 20 ezer ügyfelet kiszolgálva a közepes vállalkozási piac globális vezetőjévé vált. Az Epicor a web-szolgáltatásokhoz hasonló innovatív technológiák használatával fejleszt átfogó, iparág-specifikus megoldásokat a gyártási, a disztribúciós, a vállalati szolgáltatás-automatizálási és a vendéglátóipari szektor számára. Ezzel lehetővé teszi a vállalatok számára az üzleti folyamatok hatékonyságának fokozását a versenyelőny megszerzése és megtartása érdekében. A hosszú távú növekedést elősegítő méretezhetőségen és rugalmasságon túl az Epicor megoldásait szolgáltatások széles skálája egészíti ki. A kínált megoldások alacsonyan tartják a teljes élettartamra vetített összköltséget, amellyel segítik a gyors befektetés-megtérülést. Az Epicor globális központja a kaliforniai Irvine-ben található, kirendeltségei és társvállalatai a világ minden pontján működnek. Ha további információt szeretne olvasni, látogassa meg a vállalat weboldalát a www.epicor.com címen.

# # #
Az Epicor az Epicor Software Corporation bejegyzett védjegye, az Epicor Procurement és az Epicor for Non-profit pedig védjegye. Minden más megemlített védjegy a megfelelő tulajdonosok birtokában van. A dokumentumban leírt termékek és szolgáltatások az Epicor Software Corporation termékei.

Címkék: Hírforrás