A Molnál is lehet lottózni

A Mol Rt. a Szerencsejáték Rt.-vel közösen újabb 45 Mol töltőállomásán nyitotta meg mini lottózóit, ezzel az országban 55-re emelkedett azon töltőhelyek száma, ahol lottózhatnak a benzint vagy gázolajat tankolók.

Az erről tartott budapesti keddi sajtótájékoztatón Szórád József, a Mol ügyvezető igazgatója elmondta: elsőrendű cél az, hogy a Mol töltőállomásokra érkező ügyfelek elégedetten távozzanak és a lehető legtöbb szolgáltatásban részesüljenek. A gyors töltés után lehetőséget kapnak arra is, hogy játékszenvedélyüknek éljenek.

Somorai László, a Szerencsejáték Rt. kommunikációs igazgatója elmondta: a Mol töltőállomások bekapcsolódásával a lottózásba az elmúlt négy hét alatt több mint 20 millió forinttal emelkedett a Szerencsejáték Rt. forgalma.

A tájékoztatón az is elhangzott: a töltőállomásokon a Szerencsejáték Rt. szinte valamennyi jelenleg ismert játéka játszható, vagyis az ötös lottó, a hatos lottó a skandináv lottó, a góltotó, a tippmix, a luxor, a joker és a kenó szelvények bármelyikét játékba lehet küldeni.

Kérdésre válaszolva Király György, az Szerencsejáték Rt. vezérigazgató-helyettese közölte: az idei év végére a Szerencsejáték Rt. árbevétele várhatóan eléri a 110 milliárd forintot.


 

Címkék: archívum