A Magyar Termék Nagydíj Elismerő Oklevelét kapta a Kanizsa Trend

A Kanizsa Trend képviselői szeptember 1-jén a Parlamentben a Magyar Termék Nagydíj Elismerő Oklevelét vehetik át. A díjat a "Piazzo" fantázianevű modellel, illetve a "Designwerk" kollekcióval nyerte el.

2004 májusában a Kanizsa Trend Kft. pályázatot nyújtott be a Magyar Termék Nagydíj cím elnyerésére. A pályázatra a “PIAZZO” fantázianevű modellt ill. a “DESIGNWERK” kollekciót nevezték, mert ezen modellek a gyártó szerint a magas színvonalú német bútordesign formajegyeit magukon viselve kimagasló használati és esztétikai értéket képviselnek. A pályázatokat szakmai zsűri bírálta el, figyelembe véve a termékcsalád piacképességét, minőségét, az energiatakarékos, környezetbarát megoldások alkalmazását, a fogyasztóknak kínált előnyöket, valamint a szabványkövetelményeknek és jogszabályoknak való megfelelést.

A “DESIGNWERK” kollekció a Kiírók Tanácsa döntése alapján magas értékelést kapott, mely alapján a pályázaton részt vett andante modelleken megjelenthet a Magyar Termék Nagydíj embléma, valamint a termékcsalád szerepel a Magyar Termék Nagydíj Pályázati Rendszer hivatalos, angol-magyar nyelvű katalógusában. Az ünnepélyes díjátadásra a sajtó nyilvánossága előtt 2004. szeptember 1-jén a Parlament Felsőházi Termében került sor.

Címkék: Hírforrás