Fel is út, le is út – utazz a Heinekennel

Te merre indulnál? A Heineken a világ minden táján vár rád. Találkozz vele ott, ahol Te szeretnél! Nyerj utazást a kedvenc földrészedre a Heineken SMS játékában!Szeptember végéig még játszhatsz és nyerhetsz, ha a Heinekent választod. Akkor nem csak a Heineken ízélményével és a páratlan sör hangulatával leszel gazdagabb, de eséllyel indulsz a heti nyereményekért és, ha tiéd az egyik főnyeremény, akkor a világ 174 országa közül - ahol szintén ihatsz Heineken-t - bármelyikbe eljuthatsz egy kétszemélyes, egy millió forint értékű utazás során.

Ebben az esztendőben ismét az egész világ nyílik meg a Heineken augusztus-szeptemberi akciójának győztesei előtt. A tavalyi akciót követően, amikor is a győztes a világ 174 országa közül ott fogyaszthatta el kedvenc sörmárkáját, ahol csak akarta, most a győztesek előtt ismét kitárul a világ. Azonban, amíg tavaly csak egy szerencsésnek adatott meg, hogy kedvenc országában kortyolgassa kedvenc sörét, addig ebben az esztendőben a “Fel is út, le is út” promóciójában a Heineken megötszörözte az esélyt azzal, hogy a tavalyi eggyel szemben öt szerencsést repít el kedvenc földrészére. A szeptember 26-ig tartó akció újdonsága, hogy a játékban részvevőknek, köztük a természetesen a későbbi győzteseknek is (akit azon játékosok közül sorsolnak ki, akik sms-ben visszaküldik a sörösüvegek hátcímkéjén található kódokat) már a játékba való jelentkezéskor meg kell adniuk, hogy győzelmük esetén, melyik kontinensre szeretnének utazni. A játékos által kiválasztandó, úticélul kitűzött kontinens-kódok a következők:
1 – Európa, 2 – Ázsia, 3 – Afrika, 4 – Amerika, 5 – Ausztrália és Óceánia. Az akcióban a hátcímkéjükön “Fel is út, le is út!” akciós felirattal megkülönböztetett, belül egyedi akciós kódot tartalmazó, Magyarországon, a Szervező által forgalmazott Heineken 0,5 és 0,33 literes kiszerelésű, üveges termékek vesznek részt.
Mivel a Heineken nem szerette volna, hogy bármelyik földrész is kimaradjon akciójából, ezért mind az öt kontinensre elutaztat egy-egy szerencsés nyertest. Az öt kontinensről a győztesek nem kevesebb, mint 174 országból választhatják ki úti céljukat, hiszen a Heinekent a világ 174 országában kortyolhatják a sörbarátok. Csupán nyolc olyan országban nem lehet a kedvelt sörmárkához jutni, ahol nem biztonságosak a politikai viszonyok. A győzteseknek a szervezők egy kétszemélyes utazást biztosítanak egy millió forint értékben. A győztes maga választja ki, hogy milyen tömegközlekedési eszközzel éri el azt az országot, ahol majd legurítja a világ legnemzetközibb sörét, de szinte biztosra vehető, hogy a repülőgépet választja, így Ferihegy ismét egy nagy kalandnak lehet majd a kiinduló pontja. Persze, akik itthon maradnak, azok közül sem kell mindenkinek búslakodni, hiszen a heti győztesek boldog tulajdonosai lehetnek a 80 db heti nyeremény valamelyikének. Ha utazni nem is utazhatnak, az akciónak köszönhetően egy-egy nagy utazáshoz elengedetlenül szükséges egyenként 100.000 forint értékű HP Photosmart R 707-es digitális fényképezőgéppel lesznek gazdagabbak. A heti sorsolások időpontjai a következők: 2004. augusztus 10., augusztus 17., augusztus 24., augusztus 31., szeptember 7., szeptember 14., szeptember 21.,október 1. A fődíj sorsolása 2004. október 01-én, közvetlenül a VIII. szakasz heti sorsolását követően az akció során beérkezett összes még nem nyert, sorsolásra jogosított, sorsjegyként szolgáló SMS közül kerül kisorsolásra. A nyereményjátékról további részletek megtudhatók a boltokban található promóciós plakátokról, szórólapokról és a www.heineken.hu internetes oldalról.

Címkék: Hírforrás