Ütemezett Számlázás modullal bővült az LLP által képviselt SunSystems vállalatirányítási rendszer

2004. május 11., Budapest – A nemzetközi üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Budapest egyik rendszere, a SunSystems vállalatirányítási megoldás, új szerződésmenedzsment és automatizált számlázási funkciókkal bővült.

A megoldások hatékonyan segítik a felhasználókat számlázási munkájukban, és lehetőséget teremtenek a vállalatok szerződéseinek még teljesebb körű kezelésére. A SunSystems-et nagyon erős nemzetközi pénzügyi funkcionalitásai és széles körű elemzési lehetőségei miatt számos vállalat használja Magyarországon is, akik a mostani fejlesztéssel még eredményesebben kezelhetik vállalati folyamataikat.

Az LLP által képviselt, angol fejlesztésű SunSystems vezető pénzügyi és üzleti menedzsment rendszer funkcionalitásának kibővülése az új, ütemezett számlázásra is lehetőséget kínáló modullal jól demonstrálja a szoftverfejlesztő azon törekvését, hogy az folyamatosan követi és kielégíti a SunSystems felhasználók igényeit.

A SunSystems Ütemezett Számlázás modulja lehetőséget nyújt arra, hogy az ismétlődő számlázási procedúrák automatikusan mehessenek végbe. Az ütemezett számlázás folyamata hatékonnyá válik az elhatárolt bevételek kalkulációja, valamint a leegyszerűsített adminisztrációs folyamatok esetében is, amely jelentős időt és pénzt takarít meg a vállalatok számára. Például, egy olyan éves szerződés esetén, amit havonta kell számlázni, minden részlet gyorsan és egyszerűen beállítható és a rendszer rugalmasságából adódóan a változtatások is könnyen végrehajthatóak.

Az átfogó szerződésmenedzsment funkcionalitás egy központi adatbázist tart fenn az ügyfelekről és a hozzájuk kapcsolódó vevőadatokról, amely javítja a számlázás pontosságát. A modul ezen kívül a kulcsfontosságú szerződések lejárati dátumának automatikus kiemelésére és folyamatos frissítésére ad lehetőséget. A számlák periódusonként is létrehozhatóak, azzal a további lehetőséggel, hogy az eseti jellegű díjak rögzítethetővé válnak a következő számlában. A program képes továbbá elemző riportok készítésére, így a felhasználók automatikusan kezelhetik az elhatárolt bevételeket a megfelelő periódusokban.

„Az új funkcionalitásokat különösképpen a szolgáltatói iparág képviselői tudják hatékonyan használni, hiszen ők azok, akik konkrét szerződéseken alapuló szolgáltatásokat nyújtanak. Nekik van leginkább szükségük arra, hogy számlázásaik automatikusan, gyorsan és a megállapodásban foglaltak szerint történjen. Nincs két egyforma szerződés, minden esetben más és más kritériumok szerint kell számlázni, amelyek nagyon összetetté teszik ennek az iparágnak a szükségleteit. Erre kínálunk mi egyszerűbb és átláthatóbb megoldást.” – mondta Barbara Dreska, a London Logic Budapest Kft. ügyvezető igazgatója, egyben az LLP Csoport egyik tulajdonosa.
Az LLP Csoportról (www.llpgroup.com):
Az LLP Csoport 1992-ben alakult meg Prágában, napjainkra pedig vezető szerepet vívott ki az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások képviselete terén Közép- és Kelet Európában. Az LLP kínálatában szerepel a SunSystems ERP megoldás, a MicrosoftŽ Business Solutions–NavisionŽ és a MicrosoftŽ Business Solutions–AxaptaŽ vállalatirányítási rendszerek, a COSWIN karbantartás-menedzsment megoldás, a Pivotal CRM rendszer, a time@work idő- és költségnyilvántartó szoftver, a Fourth Shift termelésirányító rendszer, illetve az MIS üzletiintelligencia-megoldás. Az LLP 1995-ben kezdte meg kelet-európai terjeszkedését, melynek eredményeként ma már – a prágai mellett – Budapesten, Belgrádban, Bukarestben, Pozsonyban, Szófiában és Zágrábban vannak irodái. Az LLP Csoport a világ számos országában vezet projekteket, így többek között Belgiumban, Olaszországban, Egyiptomban, Venezuelában, Japánban, az Egyesült Államokban és Kanadában.
Az LLP Csoport ügyfélköre az üzleti élet különböző területein tevékenykedő cégekből kerül ki, a petrolkémiai ipartól a szállodákon és gyógyszergyárakon keresztül a televízió-állomásokig. Ügyfelei között megtalálható például a BP, a GlaxoSmithKline, a ShellGas (LPG), a Johnson & Johnson, az LNX Rt., a Roche, a KFKI Csoport, a KPMG, a UPS és a Duna Szálloda Rt.

További információk:
LLP Budapest, Paul Brigitta, indirekt marketing koordinátor
(Telefon: 412-2400, E-mail: Brigitta.Paul@llpgroup.com)

Címkék: Hírforrás