Brian Tracy újra Budapesten!

Brian Tracy, a sztár tanár újra Magyarországon! 2004. június 1-én előadást tart a budapesti Olimpiai Körcsarnokban.

Az 1998 és 1999-ben a Kongresszusi központban megrendezett két nagysikerű előadás után Brian Tracy ismét Magyarországra érkezik, és 2004. június 1-én a Körcsarnokban 3000 üzletembernek fog előadást tartani. Brian Tracy a sikertechnikák és a személyes teljesítménynövelési módszerek egyik legkiválóbb szakértője a világon. Évente több mint 100.000 hallgatóhoz szól szemináriumokon és tanfolyamokon személyes fejlesztés, tervezés, célkitűzés, időbeosztás, kreativitás, és még számos más témában. Munkája, kutatásai kapcsán több mint 80 országban járt, 30.000 óránál is többet töltött el többek között a pszichológia, a közgazdaságtan, az üzlet és a történelem tanulmányozásával.

2000-ben jelent meg első könyve magyar fordításban, A Maximális teljesítmény . A könyv hatékony, és a gyakorlatban is kipróbált technikák rendszerezett gyűjteménye, amely 25 év kutatás és tapasztalat eredményeit sűríti. Az ismertetett módszerek könnyen alkalmazhatók, és azonnali eredményt hoznak. A könyvből csak hazánkban több mint: 10.000 példány fogyott az elmúlt években. Ezenkívül előkészületben van további négy könyv a szerzőtől.

A Körcsarnokban megrendezésre kerülő előadással az üzleti szféra számos rétegéből várunk vendégeket. Mindazokat, akiknél fontos az üzleti siker, a hatékony és eredményes fellépés és a gyümölcsöző üzleti kapcsolat. Így a rendezvény mindenkit örömmel lát, aki megerősítést, bátorítást és új gondolatokat keres üzleti tevékenységéhez.

Az előadás témái az alábbiak:

• A siker 7 összetevője
• A mesterprogram az eredményes változásokért
• A mesterelme – a gondolkodás uralma
• A célkitűzés – a mesterjártasság
• Erő a haladáshoz
• Hogyan kezeljük a stresszt, a pánikot, a kudarcot
• A kapcsolatépítés mesterfogásai
• Az eredményes személyes kapcsolatok titka

A rendezvényt a Stúdium 2000 Üzleti Kommunikáció Fejlesztő Társaság szervezi, amelynek vezetője Tonk Emil, aki mind Magyarországon mind a környező országokban ismert marketing szakember és előadó.

2004. június 1-je egy négy alkalomra tervezett, várhatóan nagysikerű előadás sorozat első megállója, amely sorozat további nemzetközi hírnevű várható eloadói: Robert T. Kyosaki, Bodo Schäfer, John C. Maxwell és Zig Ziglar.

Címkék: Hírforrás