Világ fejvadászai egyesüljetek!

Az európai uniós csatlakozás előtt egy nappal a Neumann International AG vezető tanácsadói találkoznak Bécsben, egy nemzetközi tanácskozáson, ahova egyúttal meghívták, első sorban, osztrák és német ügyfeleiket is.

Az összejövetel célja, hogy az osztrák és német, az Európához most és az Unióhoz később csatlakozó országokban működő Neumann Csoporthoz tartozó személyzeti tanácsadó cégek vezetői összehangolják munkájukat, és egységesen lépjenek fel a piacon.

A három szekcióban folyó konferencián Magyarországot Deák Andrea, a Neumann International AG Hungary (korabban Neumann Take it Csoport) ügyvezető igazgatója képviseli, két tanácsadó kollégával, akik elmondták, hogy Európa legnagyobb adatbázisú fejvadász cége jött létre. Uniós csatlakozásunkkal még inkább lehetővé válik, hogy a különböző országokban működő adatbázisok átjárhatók legyenek, és az egyik országból a másikba ajánlani tudják a keresett szakembereket.
Az osztrákokon és magyarokon kívül bemutatkozik a csatlakozó országok közül Szlovénia, Csehország és Lengyelország, valamint Belgrád, Moszkva, Szófia és Zágráb Neumann Csoporthoz tartozó cégei is.

Címkék: Hírforrás