Társadalombiztosítási szoftver ajándékba

"A működés biztonságát" kínálja, tizenötödik születésnapját ajándékkal ünnepli a VT-SOFT Kft.

A Videoton Számítástechnikai Gyár vevőszolgálatának mérnökei 1989-ben alapították a VT-SOFT Kft-t. A folyamatosan nyereséges, mára 85 fősre bővült cég eredményességi mutatói 2003-ban a stagnáló piaci környezet ellenére is javultak, bevételei megközelítették az 1 milliárd forintot. A cég teljesítményében a fedezeti arány javulása az egyre nagyobb hányadot képviselő magas szolgáltatástartalmú projekteknek köszönhető.

A szoftverfejlesztő cég a nagy egyedi fejlesztési feladatok mellett a magyar piacon annak idején elsőként jelent meg tudásbázis alapú szoftverével – az azóta is piacvezető – OPUS Társadalombiztosítási programmal. A nyolcvanas évek végén gyors sikert hozott a TB szakértői rendszer, azaz az olyan szoftver, aminek alkalmazása során a programmal dolgozó ügyintéző másoknak – a szoftverbe épített – társadalombiztosítási szaktudását hasznosítja.

Hamarosan elkészült az OPUS rendszer Bér- munkaügyi modulja, majd a humánügyviteli feladatok lefedését teljessé tevő Emberierőforrás-gazdálkodási program is.

A cég termékeit több száz vállalkozás és intézmény használja az APEH-től a Wallis Rt-ig, a Belügyminisztériumtól a PICK cégcsoportig.

A VT-SOFT mai termékválasztéka igen széleskörű: a humán ügyviteli szoftverek, a Navision ERP rendszer, a CORSO önkormányzati gazdálkodást segítő szoftver mellett a PC-ket kiszolgáló, kisméretű adatbázis-kezelőktől a legnagyobb, országos szintű adatbázisok kezelésére és komplex feladatok végrehajtására alkalmas programcsomag-családokig terjed.

A VT-SOFT OPUS üzletága a születésnap alkalmából felhasználóinak kínál ajándékot: minden OPUS BÉR- MUNKAÜGYI program vásárlójának 2004. július végéig jelképes 1 forintért adja a TB modul licencét.

Az akció részletei a www.vtsoft.hu honlapon olvashatók.

Címkék: Hírforrás