Világszerte egyre több ügyfél jövedelmezőségét növeli az iScala

Már több mint 615 ügyfél használja az iScala legújabb változatát – a Scala történetének legnépszerűbb frissítését.

Amszterdam, 2004. március 17. – A Scala Business Solutions arról számolt be, hogy világszerte már több mint 615 ügyfél használja az iScalaŽ kollaboratív ERP-rendszer tavaly szeptember óta kapható legújabb változatát. A termék a cég történetében legkedvezőbben fogadott frissítés, amely jelzi, hogy a vásárlók elégedettek a egyszerűen használható, valódi versenyelőnyt jelentő termékkel és bíznak a Scala termékfejlesztési stratégiájában.

„Bebizonyosodott, hogy az iScala valódi előnyöket kínál a vásárlók számára, s ezáltal növelhetik jövedelmezőségüket” – mondta Patrick Pando, a Global Sales and Marketing csoport alelnöke. – „Lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy extra üzleti előnyökhöz jussanak, hiszen gyors bevezetést és szabványos csomagokat kínálunk. Az új termék implementálása mindössze tíz napot vesz igénybe.”

A Scala aktuális piaci bevezetését célzó kampányát, a HeadStart-ot úgy tervezték, hogy intelligens, költséghatékony és gyors módszert kínáljon a korábbi Scala szoftververziók frissítésére és a meglévő informatikai beruházások üzleti előnyének kiaknázására. Pando a következőkkel egészítette ki mondanivalóját: – „A kampány a versenytársakhoz képest gyorsabb használatba vételt tesz lehetővé, és az alapcsomag kiegészül iScala Connectivity Solution, iScala CRM, iScala Service Management és iScala BI Server megoldásokat kombináló ajánlattal. A HeadStart alapfunkcionalitást, valamint a hatékonyság növeléséhez, a termelékenység fokozásához és az üzleti folyamatok optimalizálásához szükséges eszközöket kínál.”

Az Innokas Medical Oy, egy 1999 óta Scala-felhasználó finnországi székhelyű, orvosi műszaki felszereléseket gyártó vállalat,. Jukka Ihme beszerzési igazgató szerint azért döntöttek a legfrissebb iScala-verzió implementálása mellett, mert a termék új funkciói további előnyöket nyújtanak a folyamatosan növekvő vállalat számára. – „Számunkra az új raktárkezelési funkciók és a még hatékonyabb jelentéskészítési képességek voltak a legfontosabb területek. Az iScala általánosságban is remekül illeszkedik az elvárásainkhoz. A rendszer használatával egyszerűbbé és átláthatóbbá tehetjük üzleti tevékenységünket.”

Az iScala integrált vállalati erőforrás-tervezési, ügyfélkapcsolat-kezelési és ellátási lánc-felügyeleti megoldásokat kínál a világ bármely pontján lévő vállalat számára a helyi nyelvekhez, adózási és jogi kívánalmakhoz igazított webes szolgáltatási platfomjának használatával. Az iScala átfogó, azonnali képet ad a vállalkozásról, és automatizált együttműködési formák forrása lehet a vásárlók és a beszállítók között; valamint kompromisszummentes funkcionalitást kínál az üzleti folyamatok korszerűsítésére és a haszon növelésére.

2004 második negyedévében a Scala jelentős fejlesztésekre készül, és további funkciók hozzáadását tervezi az iScala-rendszerhez az első termékfejlesztési csomag kiadásával. Pando így összegezte az eddigieket: „Az iScala továbbra is meg kíván felelni az ügyfelek üzleti elvárásainak, most és a jövőben, bárhol a világon.”

# # #

Megjegyzések a szerkesztők számára

A Scala Business Solutions-ről
A Scala Business Solutions kollaboratív ERP szoftvereket fejleszt – amelyek integrálják az Internet technológiát és a tradicionális ERP funkcionalitást -, hogy általuk egyszerűbbé váljék a globális üzleti működés. A Scala segítségével a globálisan működő vállalatok teljesen integrálni tudják valamennyi ERP rendszerüket a világ minden részén leányvállalataik, üzleti részlegeik, illetve a cég központja között, sőt, partnereiket és szállítóikat is bevonhatják. A Scala kollaboratív ERP szoftverei lehetővé teszik a globálisan működő vállalatoknak, hogy megfelelhessenek a magasabb szintű elektronikus üzleti tevékenység követelményeinek, valamint hogy egy szabványos ERP rendszert használjanak hagyományos üzleti tevékenységeik irányítására. Ezáltal mérhető haszonhoz juthatnak az elektronikus kereskedés segítségével, egyedi kereskedési hely vagy globális portál kiépítésével, illetve a beszállítási lánc optimalizálásával.

Európában, Észak-Amerikában és a Távol-Keleten, partneri és kereskedői hálózata segítségével a Scala több mint 30 nyelven a világ több mint 140 országában értékesít szoftvereket és nyújt szolgáltatásokat.

A Scalát jegyzik az amszterdami Euronext tőzsdén (jele: SCALA). 2002. évi árbevétele 73,4 millió amerikai dollár volt (77,8 millió euro).

Tekintse meg a Scala webhelyét a www.scala.net címen, ha sajtóközleményekre, befektetői információkra, céges vagy termékinformációra kíváncsi.

Š2004 Scala Business Solutions NV. Minden jog fenntartva. A Scala logo, a ScalaŽ és az iScalaŽ bejegyzett kereskedelmi védjegyek. Az egyéb márkanevek vagy bejegyzett védjegyek azok tulajdonosainak tulajdonát képezik.

Címkék: Hírforrás