Gdanskból is repül a Wizz Air

A Wizz Air, Európa új diszkont légitársasága a mai napon megállapodást írt alá az észak-lengyelországi Gdansk repülőterével. A katowicei bázisrepülőtér szerződés és a krakkói szándéknyilatkozat aláírása után ezen megállapodással a Wizz Air tovább erősíti pozíciót Lengyelországban.

Váradi József a Wizz Air vezérigazgatója közleményében leszögezte: „A gdanski repülőtérrel kötött megállapodás nagyon fontos mérföldkő a Wizz Air életében. Ezzel a lépéssel még közelebb kerülünk azon célkitűzésünkhöz, hogy már ebben az évben a régió vezető diszkont légitársasága legyünk.”

„Az új szerződés aláírásával Lengyelországban már három repülőtérről biztosítjuk utasaink számára a közvetlen, gyors és olcsó utazási formát, hozzájárulva a régió turizmusának és gazdasági kapcsolatainak további fejlődéséhez.”

A Wizz Air az elmúlt két hétben bázis repülőtér szerződést írt alá a Budapest Airport Rt.-vel és elkészült az első, saját színeibe öltöztetett repülőgépe is. Az új európai diszkont légitársaság idén, az EU csatlakozással egyidőben, májusban indítja első járatait Ferihegyről és Katowicéből.

Címkék: archívum