Ingyenesen szereplés a legnagyobb keresőkben, a Google-ben is

Megújult a http://www.webregiszter.hu

A www.webregiszter.hu nemrégiben új tulajdonoshoz került. Az http://www.ipariingatlanok.hu oldalt is üzemeltető honlap új gazdája felújította a Webregisztert, felélesztette a sokak által kedvelt, a hazai internet tekintetében viszonylag hosszú múltra visszatekintő oldalt.

A www.webregiszter.hu segítségével ingyenes beregisztráltathatja az ember a legfontosabb keresőkbe a honlapját. Használata egyszerű, néhány percet megér, hogy utána majd a keresők megtalálják honlapunkat. Érdemes időről-időre újra regisztrálni a keresőkbe, főleg, ha frissült az oldalunk.

A Heuréka, a Góliát, a Vizsla, a Google, az Alltheweb, a Yahoo!, az Excite és a Lycos is szerepel a www.webregiszter.hu listájában.

A www.webregiszter.hu megújulásával egyidőben elindult a www.ferfinet.hu portál is, mely többek között autó, mobil, foci, sport, jog, válás, üzlet témakörökben kínál illetve szemléz érdekes témákat.

A honlap különlegessége, hogy tanácsadók is helyet kaptak rajta, akiktől az olvasók kérdezhetnek illetve megkereshetik őket. Életmód tanácsadók: Szexológus orvos, Szexuálpszichológus és Üzleti tanácsadók: Adótanácsadó, Banki tanácsadó, Grafológus, Ingatlan tanácsadó, Ügyvéd is jelentkezik az oldalon cikkekkel.

Címkék: Hírforrás